facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zijlstra Bloemisterij

Adres: 1121 GW Landsmeer
Telefoonnummer: +31204825470
Stad: Landsmeer
Postcode: 1121 GW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vita Flora Vita Flora 275 meter Goede service vele soorten bloemen te koop
Recensies
Werkelijk prachtige bloemstukken voor een crematie. Heel erg mooi, precies zoals we wilden. Er werd mee gedacht, dat was ook erg fijn!
Hele mooie plant voor vriendin.
Jullie ongelofelijk prachtige rouwkrans heeft deze intens verdrietige dag toch een beetje mooier gemaakt. Jullie hebben precies aangevoeld wat passend was. Het is heel prettig om een bloemist te kennen die je vol vertrouwen zo' n opdracht kunt geven en het resultaat veel mooier is dan je had durven hopen.
Topservice! Na een melding van mijn kant over een boeket dat na een paar dagen verlept was werd er vanochtend een prachtig boeket thuisbezorgd. En ik woon niet dichtbij! Daar word je blij van....bedankt!
De duurste bloemist ter wereld zonder dat het mij nu eigenlijk duidelijk wordt waarom het allemaal zoveel duurder is.
Mooie winkel met dito bloemen en aardig personeel. Goeie service en kwaliteit.
Jammer dat hetgeen er belooft wordt na een klacht, niet wordt nagekomen. 22 sept. 2017 bruidsboeket en corsage verkeerde bloemen... Jammer niets meer gehoord..
Prachtige roos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid