facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zij van Bloei

Zij van Bloei

Info

Voor vrouwen die merken dat het leven langs hen heen glijdt en dit niet weten of durven te doorbreken. Die kiezen voor een verandering. Voor Volle Bloei!

Geschiedenis

Zij van Bloei! gaat over persoonlijke ontwikkeling en gewoon jezelf zijn. Groeien en bloeien door kleur te geven aan je leven. Voor mensen die het leven leuk willen maken, lichter, zachter, voller. Gekleurder. Het leven is een feestje, kleur is de confetti. Je hoeft alleen zelf de slingers nog op te hangen. Kleur te bekennen. Laat zien wie je bent, laat kleur voor je spreken.

www.zijvanbloei.nl is een initiatief van Anne-Lies Smal van Bloei! en Rosanne van Staalduinen van Buro Staal.



"Ik kan jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling met de taal van kleur.Ik ben Anne-Lies, jouw persoonlijke bloeicoach. Scherpzinnig, creatief, en met een geheel eigen wijze. Pittig op de inhoud, zacht op de mens.Ik gebruik onder andere de taal van kleur, omdat die zo heerlijk voorbij je verstand gaat en je gevoel laat spreken. En dat is nou net de bedoeling. Kleurpsychologie brengt je verder dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden, op weg naar jouw lichter leven."
Adres: Crocus, 2671ZB Naaldwijk
Stad: Naaldwijk
Route: Crocus
Postcode: 2671ZB



op zoek naar gerelateerd: BLOEI methode, Blog Bloei, Kleuren van Geluk, Kleurenpsychologie opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JGS coaching JGS coaching 977 meter Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar een goede plek om gecoacht te worden. Om hun zorgen...
Recensies
Anne-Lies ademt kleur. Ongelofelijk hoe zij je kleurrijk in beweging zet en steeds weer de juiste vragen weet te stellen. Met haar ga je op reis met jezelf in een wereld die je voorheen niet kende, gun jezelf een ticket voor deze reis met Anne-Lies; deze uitzichten heb je nooit eerder gezien!
Ik heb de cursus Glimlachend de Lente gevolgd.Heel veel inspiratie gekregen Door de cursus heb ik ontdekt welke kracht en plezier mij kleur kan geven. Ik heb mij al voor de volgende cursus ingeschreven en de prachtige planner ontvangen. Anne- Lies is een prachtig leuk mens die zoveel positieve energie en sfeer uitstraalt.
Anne-Lies spreekt de taal van kleur. Ze is inspirerend en creatief. Een mooi voorbeeld van je eigen weg zoeken en vinden en daar anderen dan weer mee helpen.
Mooi mens, een originele benadering van het leven, lieve stem, een diepe focus, professioneel met haar doel, missie en in haar bedrijf, een sterke coach, een glimlach van hier tot gunter.
Glimlachend de lente in. Wat een feestje was het. Ik mis het nu al. Maar het belangrijkste is dat mijn doel: mediteren bij mijn ochtendritueel Gelukt is. Het ritme van de dagelijkse mail waarin Anne-Lies telkens een nieuwe opdracht gaf, maakte het extra inspirerend. Ze weet je telkens weer op een bijzondere manier te raken. En ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu verder kan gaan met Springtime.
Anne-lies is kleurcoach. Dat is niet alleen haar werk... dat is haar leven! Ze ís kleur! Haar enthousiasme, warme persoonlijkheid, kennis en rake vragen die keer op keer tot mooie inzichten en groeimomenten leiden. Een echte aanrader als het wat meer over jezelf mag gaan. In je eigen tempo, op een manier die bij jou past. Dankjewel Anne-Lies! Voor de colours, comfort & care challenge. Je heerlijke mails en opdrachten in mijn mailbox, je begeleiding in de speciale facebookgroep en je lives waarin je me hebt meegenomen in de wereld van kleur. weer zoveel geleerd, mooie inzichten en mooie handvaten om kleur in te zetten in mijn leven.
Januari 2019 kwam Anne-Lies op mijn pad met Spring Edition. Wat een openbaring wat kleur met mij deed. Van geen rood en geel naar alle kleuren van de regenboog voelen en dragen. Na deze kennismaking volgde Lekker Bloeiend en Winter Time. Deze zomer het Kleuren van Geluk boek lezen en dan volgend jaar verder kijken of het tijd is voor nog een vervolg bij Anne-Lies. Want klaar met kleur...dat ben je nooit
Best lastig in woorden te vatten wat Anne-lies bij je in beweging kan zetten. De taal van kleur heeft voor mij een prachtige verdieping gebracht zowel privé als zakelijk! En de reis naar Bali heeft me zoveel gebracht! In gedachten ga ik nog heel vaak even terug en heb de prachtige lessen meegenomen! Gun jezelf dit cadeau! Je bent het waard!
Ik heb beroepsmatig al heel veel kennis over kleur. Maar deze cursus heeft bij mij een nieuwe dimensie aangeraakt over kleur, namelijk om taal te geven aan al die emoties en gevoelens die kleuren oproepen! Wat een prachtige en diepgaande cursus! Dank je wel Anne-Lies! Je bent een toptrainer!
Waar stond je voordat je bij Bloei! kwam? Ik stond volledig in een negatieve spiraal Wat vind je zo fijn aan de Bloei? Je kan met kleur veel laten zien, uitdrukken, vragen en inzichten krijgen Dit had ik nooit verwacht 'Wat heeft Bloei! je gebracht? Veel inzicht, kleur en warmte van mede cursisten en can Anne-lies En wat is er nu anders Ik verstop me niet meer voel eerst of het goed is voor mij en niet alleen wat wil de ander Anne-Lies dank je wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid