facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ziet

Ziet
"Enthousiaste lifestyle & bruidsfotograaf. Als fotograaf geniet ik van elke fotosessie die ik mag doen. Ik hou ervan om jullie speciale dag, liefde voor elkaar, hechte familie of juist kleine wondertje zo mooi mogelijk en tot in de details vast te leggen.Bekijk of mijn stijl bij jullie past en plan een gezellig kennismakingsgesprek in."
Adres: Molenstraat 4, 2471 AB Zwammerdam
Telefoonnummer: 0031681451710
Stad: Zwammerdam
Route: Molenstraat 4
Postcode: 2471 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Holi Moli Fotografie Holi Moli Fotografie 482 meter Let's shoot that picture! :)
Marjoleinwilschutfotografie Marjoleinwilschutfotografie 707 meter Hobbyfotograaf
Recensies
Zita heeft onze trouwdag vastgelegd! Wat een toffe, fijne meid om deze dag mee te beleven. Tijdens de shoot kon ze ons op een hele luchtige, prettige manier opdrachten geven zonder dat dit gefosseerd voelde. Tijdens de rest van de dag hadden we soms niet eens in de gaten dat ze er was, terwijl ze toch alles mooi vastgelegd heeft. Het resultaat is fantastisch! Een prachtig boek, met heel veel natuurlijke, vrolijke en oprechte foto's. Bedankt Zita!
Een gezellige meid die veel voor je wilt doen! leuke manier van opname, eigen moderne stijl met een vintage randje. Ik raad ziet fotografie bij iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid