facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ziengs Schoenen

Ziengs Schoenen
Adres: Stationsstraat 67, 3851NB Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: +31341455955
Stad: Ermelo
Route: Stationsstraat 67
Postcode: 3851NB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ziengs Nieuwe collectie, Ziengs schoenen dames, Ziengs winkels, Ziengs Hellevoetsluis, Openingstijden Ziengs Zwolle, Ziengs Den Bosch, Ziengs Leeuwarden Openingstijden, ZIENGS afspraak maken
Recensies
Slechte service. Dure Tamaris schoenen na net 1 jaar de zolen dwars doorgebroken. Net buiten de garantie helaas, maar ook helemaal geen coulance door korting te geven op een nieuw stel schoenen. Jammer.
Alleen maar lof over deze zaak koop hier mijn schoenen al een poosje.Hele goede service en goed advies dikke 10 dus dank jullie wel
Wat een slechte service hier. Dik 10 minuten is er geen personeel te vinden in de winkel. Je zou zo weg kunnen lopen met spul zonder dat het hun opvalt. Na iemand roepen achter kregen wij het antwoord dat ze zo ons ging helpen, ze was nog bezig met een klant. Ondertussen liep er nog een klant binnen deze werd toen gelijk geholpen. Er was nog een medewerker achter maar die vertikte het om te helpen ondanks de drukte. Uiteindelijk werden we geholpen maar ook echt alleen door een schoen aan te geven, ze keek niet mee hoe de schoen zat bij mijn dochter. Echt een super slechte service. Ik ga voortaan wel naar putten of Harderwijk als ik schoenen nodig heb.
Gezellige en vriendelijke verkoopsters en dito sfeer!
Slechte kwaliteit schoenen. Na 3 maanden zool doormidden van schoenen merk tamaris en kreeg maar de helft van het aankoop bedrag terug. Service kan veel beter.
Nette zaak en niet te duur.
Zeer slechte service 3 maanden geleden 3 paar schoenen gekocht, waaronder 2 paar Nike air . Bij 1 paar zool al los , doen ze niks aan in Ermelo... Ze doen totaal geen moeite voor een klant , die niet tevreden is .... Ik zal er nooit geen schoenen meer kopen .
Koop hier bijna altijd mijn schoenen. Goede kwaliteit, prima aanbiedingen. En aardig personeel!
Fijne nieuwe leren schoenen, in de kleur roze. Lopen erg lekker!
In het fraaie dorpshart van Ermelo geslaagd bij Ziengs voor een paar mooie schoenen. Wat me opviel; nette verzorgde winkel, fraai assortiment vlotte modieuze schoenen en vriendelijk behulpzaam personeel. Prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid