facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZIEN24

ZIEN24

Info

We visualize real estate with the purpose to create an optimal experience for online visitors with services as: realestate photography and video.

Geschiedenis

We visualize real estate with the purpose to create an optimal experience for online visitors with services as: realestate photography and video.



"DÉ SPECIALIST IN WONINGPROMOTIEEen woning kan met de juiste marketing- en presentatieproducten zichzelf verkopen, wij zorgen daar voor!"
Adres: bahialaan 600c, 3065 WC Rotterdam
Telefoonnummer: +31103405002
Stad: Rotterdam
Route: bahialaan 600c
Postcode: 3065 WC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zien23, Hoogtefotografie, Woning video, Woningvideo maken, Topr fotograaf, Zibber team, Vastgoed promotie, Inmeten woning kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZIEN24 ZIEN24 12 meter Mooie foto's en film, wat zeker heeft bijgedragen bij snelle verkoop.Fotograaf sympat...
PPT Solutions PPT Solutions 586 meter Een paar jaar geleden heb ik een cursus gevolgd bij PPT. Ik ben daar echt super entho...
UniPartners Rotterdam UniPartners Rotterdam 797 meter UniPartners is dé consultancy organisatie voor ondernemende studenten.
In Duplo In Duplo 864 meter In Duplo is de studievereniging voor mr.drs.-studenten in Rotterdam.
RSM Debat 2019 RSM Debat 2019 893 meter Op woensdag 28 februari 2018 staat het RSM debat weer voor de deur. Het RSM debat is ...
ESN-Rotterdam ESN-Rotterdam 915 meter Vertaald door Google Helpt alle internationale studenten in Rotterdam om hun plek te ...
ASAH NL ASAH NL 990 meter Our goal is to provide a platform for students of higher education to interact on a P...
EESA, the Eastern European Students Association EESA, the Eastern European Students Associat... 990 meter EESA is a student organization at Erasmus University that promotes Eastern European t...
RSM Career Centre RSM Career Centre 990 meter RSM Career Centre is the link to the corporate world for RSM students and alumni.
SSA Surinamese Students Abroad SSA Surinamese Students Abroad 990 meter SSA is een jonge, dynamische studentenvereniging die zich richt op Surinaamse student...
Studentenvereniging Mozaik Studentenvereniging Mozaik 990 meter Erg gezellig !
CEMS Club Rotterdam CEMS Club Rotterdam 990 meter Info, news and event page for CEMS Club Rotterdam
SPS-NIP Stedelijk Bestuur Rotterdam SPS-NIP Stedelijk Bestuur Rotterdam 990 meter Studentenorganisatie door en voor psychologiestudenten. SPS-NIP; Een stap vooruit!
B&R Beurs B&R Beurs 990 meter Making more out of money! Largest student investment society of the Netherlands, at E...
Erasmus Debating Society Erasmus Debating Society 1 km Vertaald door Google Excellent Origineel Excellent
Stukafest Rotterdam Stukafest Rotterdam 1 km Stukafest is intiem, veelzijdig en gezellig, ofwel het leukste studentenfestival van ...
At Vantage Tennis Academy At Vantage Tennis Academy 1 km At Vantage Tennis Academy heeft voor iedere tennisspeler een les- of trainingsprogram...
Rotterdam Open Rotterdam Open 1 km Vertaald door Google WhatsAppen Origineel Whatsapp
Recensies
Mooie foto's en opnames. De fotograaf is zeer vriendelijk en deskundig. Ook snelle levering van de producten foto's, films, 360 graden foto's, plattegronden. mooi resultaat
Via mijn verkoopmakelaar is zien24 ingeschakeld om de foto s voor funda te maken. Vooraf betalen! Dat zal wel niet voor niets zijn... Ik vond de foto s betreurenswaardig. Ik denk dat er druppels oid op de lens hebben gezeten. Vlekken op het dak, lichtcirkels in de keuken en de wc overbelicht. Op mijn aangeven zijn de foto s wel aangepast. Maar zij vonden de foto s zelf dus kennelijk goed genoeg. Wat mij betreft niet professioneel en er is dus ook niemand die de foto s beoordeeld heeft. Ze vroegen mij om n beoordeling, toen heb ik ze een 2 gegeven, mét motivatie, maar daar wordt niets mee gedaan. Ik heb ze hier nog over gebeld. Degene die ik sprak aan de telefoon heeft de foto s erbij gepakt en gaf me gelijk dat er n aantal slechte foto s tussem zaten kwam omdat t zonnig was??? Het zou besproken worden met t team. Geen verontschuldigingen, geen terugkoppeling.... NIET professioneel!
Hoewel de foto's uiteindelijk van goede kwaliteit waren, was het proces om daar te komen behoorlijk rommelig verlopen. De communicatie binnen ZIEN24 was erg slecht. Er werd een afspraak gemaakt om voor de tweede keer buiten foto's te maken i.v.m. het weer. Het viel me op dat de klantenservice geen idee had welke foto's er wel en niet gemaakt waren. Na uitleg bleek ik niet thuis te hoeven zijn. Vervolgens wordt er die dag aangebeld om opnieuw de foto's binnen te maken. Na dat gehad te hebben, was er ook nog een miscommunicatie in de levering van de foto's wat erg lang duurde. Toen kreeg ik een feedback uitnodiging in de mail. Krijg ik daar de vraag of het cijfer wil toelichten. Dat had ik gedaan. Het is heel erg vervelend als je dit soort toestanden hebt met het verkopen van een woning.
***reactie op antwoord Zien24*** Ik had een overeenkomst met zien24 alleen kon ik ineena geen bestellingen meer plaatsen. Ik zou na contact met jullie ineens geen overeenkomst meer hebben en ben hier zeker niet over geïnformeerd, anders had ik deze review ook niet achtergelaten. Na telefonisch contact kreeg ik te horen dat wegens een tekort aan fotografen enkel overeenkomsten worden afgesloten met een minimale afname. Ik kon een andere dienstverlener zoeken voor foto's was de mededeling.... Indien dit niet klopt kunnen jullie contact opnemen om e.e.a. te bespreken. **** Slechte service voor kleinere vastgoed bedrijven. Als het bedrijf te weinig omzet ontvangt vanuit een vastgoed bedrijf sluiten ze zonder bericht je account. Als ondernemer doe je graag zaken met clubs waar je op kunt bouwen. Sla Zien24 dan over. Te snel gegroeid en kunnen niet de service leveren die ze beloven tenzij je genoeg omzet binnen brengt voor ze.
Gisteren de fotograaf Melanie aan huis gehad. Voor foto's verkoop van het huis op Funda. - erg professioneel en aardig - nam 3d foto's van het huis, gewone foto's, filmpje en ook nog het scannen met apperatuur voor een plattegrond. - netjes op tijd Kan niet anders zeggen, dan 5 sterren waard.
Zien24 heeft ons huis gefotografeerd tbv verkoop. De foto's zijn ontzettend mooi geworden. De fotograaf had goede tips, oog voor detail. Dit alles resulteerde in een professioneel ogende compilatie. Klaar voor verkoop!!
Via mijn makelaar Zien24 ingeschakeld om fotos voor Funda te maken. Ik ben zeer tevreden, duidelijke fotos, heldere kleuren, omgeving meegenomen. Mijn fotos zijn gemaakt door Nancy, erg vriendelijk en zeer professioneel. Bedankt Nancy.
Fotograaf Giovanni heeft voor de verkoop van onze woning ons huis gefotografeerd. Hierover kunnen we alleen maar complimenteus zijn. Hij was er professioneel en heeft de woning niet beter in beeld kunnen brengen.
Huis in gereedheid gemaakt, fotograaf komt niet opdagen. Zou een straat verder zijn, 'buitenfoto's hebben gemaakt'. Nooit gezien, net zo min als de foto's. Té slecht bedrijf. Bedient zich van leugens. Géén zaken mee doen!
Vriendelijk, professioneel, goede service en vooral wat een mooi resultaat! Bedankt aan fotograaf . Professionele fotograf die ruim 2,5 uur aan de gang ging in ons huis. Wij zijn zeer tevreden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid