facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zien bij Wouter en Inge

Zien bij Wouter en Inge

Info

Professionele oogzorg.

Geschiedenis

Professsionele oogzorg.



"Wij zijn Wouter en Inge. Samen willen we je de beste oogzorg geven en bieden we super leuke brillen. Brillen, contactlenzen en optometrie. Alles hebben we in huis. Kom gezellig eens langs voor een heerlijk kopje koffie. We ZIEN je graag!"
Adres: Dorpsstraat 28, 3881 BD Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341356166
Stad: Putten
Route: Dorpsstraat 28
Postcode: 3881 BD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den berg's optiek Van den berg's optiek 179 meter Via een prijsvraag bij radio Eemland bij deze optiek terechtgekomen om de gewonnen zo...
Recensies
Mooie collectie monturen, fijne begeleiding bij het maken van een keuze en goeie oog meting. Mijn nieuwe bril zit als gegoten. En oh ja, eindeloos geduld bij het regelmatig afstellen van het montuur van mijn dochter.
Lenzen die kapot gaan/ in 2e splitsen terwijl je ze draagt. Als je dit aangeeft bij de eigenaresse krijg je als antwoord dan komt dat door jezelf. Zeer asociaal te woord gestaan. Geen aanrader.
Superfijne opticien. Deskundige begeleiding bij mijn start met lenzen, ook de gelegenheid gekregen om meerdere soorten te proberen tot het optimale comfort bereikt is. Blij mee!
Kom er al jaren, ook met de kinderen voor hun brillen. Uiterst vriendelijke en kundige mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid