facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zieleman Brommobiel dealer

Zieleman Brommobiel dealer

Info

verkoop brommobielen en 45-km auto's



"Auto Zieleman heeft een ruime voorraad occasions. Ook onderhoud en reparatie van uw auto en een Carwash Center. Wij staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op."
Adres: Backxlaan 206, 7711 AL Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529481288
Stad: Nieuwleusen
Route: Backxlaan 206
Postcode: 7711 AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zieleman auto Hasselt, Autobedrijf Zieleman Nieuwleusen, Autobedrijven Nieuwleusen, Zieleman NIEUWLEUSEN review, Autobedrijf Nieuwleusen westeinde, Autobedrijf Dalfsen, Autobedrijf van der Veen, Jonja Zieleman
Recensies
Na recent een Citroen C4 gekocht te hebben nog een keer terug geweest i.v.m. motorstoring bleek roetfilter te zijn , direct geholpen gebruik mogen maken van gratis leenauto. Nog een keer terug geweest met een storing, gelukkig hebben zo ook deze verholpen onder garantie en wederom een leenauto te beschikking gehad. Ze bleven vriendelijk, snelle reactie op vragen en hebben mij op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Ik kan alleen maar concluderen dat ze doen wat ze beloven en goede service verlenen na de aankoop.
Teleurgesteld in de serviceverlening van dit bedrijf. Afspraken worden niet nagekomen en auto is niet opgeleverd zoals overeengekomen. Verkoper toonde geen enkele flexibiliteit om ons tegemoet te komen. Wacht nog steeds op een lakstift die binnen week opgestuurd zou worden. Kortom niet het bedrijf waar ik een nieuwe of gebruikte auto zou kopen. Het sluiten van de deal met zo groot mogelijke winst staat ver boven het verlenen van service en nakomen van gedane beloften.
Echt een slecht bedrijf. We kwamen daar aan om een t-roc aan te schaffen, er word gegroet maar niemand die je komt helpen. Niemand die met jou naar de auto toe loopt!! Prijzen komen niet overeen met hun website. Ze vragen min €1000,- meer. Julian wou ons niet helpen omdat hij naar huis wou. Op Website staat dat ze zaterdag tot 18:00 open zijn. Kom je daar aan zeggen ze dat ze tot 15:00 open zijn en dat het nog aangepast moet worden op hun website. Voor niets hebben we 2 uur heen en 2 uur terug moeten rijden. Zo zonde. Ik raad het echt niemand aan!!! Zelfs 1 ster verdienen ze niet!!
Fantastisch bedrijf... Wat een service en vakmanschap... En zo eerlijk...humor kan er ook nog bij, krijg je gratis....de 2 broers doen het zo goed...en wat een fraai Mercedes daar gekocht. Groetjes uit Rotterdam
Tot nu toe een fijne nieuwe auto gekocht, goede inruilprijs voor mijn oude auto ontvangen. Hartelijke medewerkers en een kopje koffie staat altijd voor je klaar. Echter een maand moeten wachten voordat de nieuwe auto gereed was, moest wat gespoten worden. Een maand is dan toch wel lang.
Wij hebben vorige week een jong gebruikte BMW 4-serie gekocht bij Wilko. Het eerste contact ging via WhatsApp en daarna in de showroom. We zijn erg te spreken over de snelle reacties via WhatsApp en ook de vriendelijke hulp door Wilko in de showroom. De auto is netjes afgeleverd en het restylen van een deukje vandaag ging ook goed. Leuk dat 1 van de verkopers zag dat we een nieuwe andere set wielen eronder hebben laten zetten inmiddels. Vriendelijk personeel en het voelt vertrouwd om bij Zieleman binnen te lopen. Fijn zo'n garage in de buurt. We hopen veel plezier te hebben van de BMW en mochten we toch aanspraak moeten maken op de garantie dan hebben we het vertrouwen erin dat Zieleman dit goed zal oppakken.
Vriendelijk personeel, wel teleurgesteld! Vorig jaar andere auto gekocht met half jaar bovag garantie, had tussendoor klachten maar werd niet geconstateerd. Na een jaar apk keuring toen een rekening van €900,- aan onkosten!!!!
Ik raad deze autodealer aan, hij verkocht me gebruikte kwaliteitsauto's, die ik later aan mijn klanten in Roemenië verkocht. wilko was een professional bij elke transactie, en ik dank hem!
Waardeloos bedrijf. Heb van hun een auto gekocht rondt €20.000 met bijna 80.000 km. Jaar later met 105.000 km top auto geen mankementen. Wil ik de auto inruilen geven ze mij €13300. Willen ze nu zeggen dat voor 25.000 km €6700 euro aan verlies heb? Heb meerde bedrijven gevraagd en ze geven ook rondt dit bedrag ze geven ook aan dat de waarde van de auto zo is. Dus ik vindt dat ik de auto te duur gekocht heb van hun! Toen ik dit zei stopte ze met communiceren. Mocht het uitzoeken van hun. Opgelicht! Kijk uit!!
Auto gekocht, 500 euro extra voor service betaald. Helemaal niks gedan, alleen apk. 2 keer heen en weer gereden, gewoon hele dag niks gedan. Alle storingen en problemen blijft zelfde. Nooit meer wat kopen of verkopen. Onbetrouwbaar en oneerlijk bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid