facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ziekenhuis

Ziekenhuis
Adres: Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek, Nederland
Staat: Friesland
District: Súdwest Fryslân
Stad: Sneek
Route: Bolswarderbaan
Huisnummer: 1
Postcode: 8601 ZK


Recensies
Mijn vrouw probeert bij neurologie afspraak te maken, nadat de planning haar op 2de pinksterdag hadden ingedeeld. Na 2 dagen en 3 automatische beloftes door een telefoonautomaat teruggebeld te worden, nog steeds geen nieuwe afspraak. De goede score in de reviews heeft te maken met de beoordeling door eigen medewerkers. Zo slecht. De afdeling planning is echt een droevige puinhoop met onbekwame niet gemotiveerde medewerkers.
Slecht ziekenhuis uit het jaar 0. Geen moderne technieken om patiënten fatsoenlijk te helpen.. ze hebben zelfs geen matrassen tegen doorligklachten, waardeloos!nGa altijd naar een academisch ziekenhuis als je de kans krijgt. Of regel het via een second opinion. In de zorg moet je teveel voor jezelf opkomen.
Kom hier regelmatig voor controles en onderzoeken bij verschillende poliklinieken en specialisten.nnMeeste doktoren zijn aardig en vakkundig, maar sommige verpleegsters of het gewone personeel zijn best klantonvriendelijk.nnAfspraken lopen 9 van de 10 keer uit. Time management mag echt wat verbeteren!nnBloedprikken nu bij een andere locatie ivm corona.nVandaag geweest en het personeel daar was heel erg chagrijnig!
Geweldige longarts dokter Hoekstra, echt een aanrader, pijnpoli een geweldige dokter, neemt je ook uiterst serieus! Door de corona is de sfeer nu wel wat afgenomen en slaan ze een beetje door met bepaalde dingen maar verder top
Nette omgeving,maarrrr sommige verpleegsters stellen zich te autoritair opnhetgeen uitermate storend is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid