facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zichtbaar Verschil Vastgoedstyling

Zichtbaar Verschil Vastgoedstyling

Info

Verkoopstyling/woningfotografie/meubelverhuur



"Als gecertificeerd verkoopstylist maak ik, Sylvia Breman, de pluspunten van uw huis goed zichtbaar. Een potentiële koper neemt op basis van een eerste indruk, binnen enkele seconden al een besluit of de woning het bezoeken waard is! Mijn doel is daarom zorgen voor een Zichtbaar Verschil.Gaat u niet verhuizen, maar is uw interieur toe aan een andere ‘look’? Verandering van interieur door bijvoorbeeld een ander kleurtje op de muur of op een kastje kan al een groot verschil maken. Deze manier van ‘verthuizen’ is duurzaam en hoeft niet duur te zijn. Met mijn ervaring en advies gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich weer thuis voelt."

"Als gecertificeerd verkoopstylist maak ik, Sylvia Breman, de pluspunten van uw huis goed zichtbaar. Een potentiële koper neemt op basis van een eerste indruk, binnen enkele seconden al een besluit of de woning het bezoeken waard is! Mijn doel is daarom zorgen voor een Zichtbaar Verschil.Gaat u niet verhuizen, maar is uw interieur toe aan een andere ‘look’? Verandering van interieur door bijvoorbeeld een ander kleurtje op de muur of op een kastje kan al een groot verschil maken. Deze manier van ‘verthuizen’ is duurzaam en hoeft niet duur te zijn. Met mijn ervaring verkoopstyling en advies gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat u zich weer thuis voelt."
Adres:
Telefoonnummer: 0644566425
Stad: Hoofddorp


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid