facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zhengqidao

Zhengqidao

Info

Acupunctuur, Tuina en Qigong

Geschiedenis

Qigong (spreek uit tsjie-kong) is een serie oefeningen die dagelijks door miljoenen mensen wordt beoefend, zowel jong als oud. Het is honderden jaren geleden ontworpen om lichaam en geest door rustige oefeningen te versterken. Oefeningen die iedereen kan uitvoeren, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid. Het gaat onder andere om ademhalingsoefeningen, visualisaties en rustige, vloeiende bewegingen waardoor het lichaam zich kan ontspannen.

In tegenstelling tot veel andere methoden waar fysieke inspanning is vereist, draait Qigong juist om het ontspannen. Door regelmatig te oefenen wordt de bloedcirculatie bevorderd en kunnen chronische klachten afnemen en zelfs verdwijnen. Qigong versterkt tevens de concentratie van
de beoefenaar. Doordat de aandacht bij de ademhaling en bewegingen is, kan men allerlei gedachten veel eenvoudiger loslaten.

Er zijn verschillende Qigong-vormen, die zich elk op een ander deel van de gezondheid richten. Zo is er een vorm waarbij de organen meer centraal staan, terwijl een andere de beoefenaar juist mentaal sterker maakt.



"In onze kliniek gebruiken wij acupunctuur, tuina therapeutische-massage, voeding, XingQiDaoYinShu QigongTaiJi en PSYCH-K. Het lichaam is voor ons één systeem en vandaar uit bekijken wij een plan van aanpak met de hulpvraag waar je mee komt. Veel mensen hebben soortgelijke klachten maar jij reageert er op je eigen wijze op. Dat behoeft persoonlijke aandacht en een ambachtelijke behandelwijze.Jouw weerbare gezondheid is onze ambacht."
Adres: F.A. Wentstraat 2, 1431KZ Aalsmeer
Telefoonnummer: 0627395945
Stad: Aalsmeer
Route: F.A. Wentstraat 2
Postcode: 1431KZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vortho Vortho 412 meter Marjon heeft me een mooi eind op weg geholpen met meerdere klachten waar ik al jaren ...
LoonZorg LoonZorg 2 km Specialists in health Insurance policies for expats and labour migrants. LoonZorg off...
G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer 2 km Welkom op de pagina van G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer! Op deze pagina vindt u het la...
Pedicure praktijk Aalsmeer Pedicure praktijk Aalsmeer 2 km Goed toegankelijk
Massagepraktijk Masseurs voor Neuromusculaire Therapy Massagepraktijk Masseurs voor Neuromusculair... 2 km Het is een praktijk waar ik al jaren kom, de behandeling is op het moment als je die ...
Zorgcentrum Aelsmeer & Thuiszorg Aalsmeer Zorgcentrum Aelsmeer & Thuiszorg Aalsmeer 2 km Mijn man heeft hier ruim een jaar gewoond en is altijd met veel zorg en liefde omring...
de Ruimtewinner de Ruimtewinner 3 km Eerste Hulp Bij Stress.De Ruimtewinner coacht en traint mensen die veel werkdruk of s...
Recensies
Ik heb Nancy leren kennen tijdens een cursus over Chinese voedingsleer en wist meteen wat een fantastische madam dat ze is! Ik was toen ook zwanger en Nancy heeft mij tijdens die periode heel goed begeleid richting mijn bevalling. Om mijn herstel te bespoedigen heeft ze mij een voedingsschema opgemaakt dat mij zou helpen meteen na de bevalling. Toen het onverwacht een keizersnede werd, heeft Nancy meteen geschakeld en het programma voor mijn herstel bijgestuurd. Ik ben haar zo dankbaar want dankzij haar hulp ben ik snel hersteld en voelde ik me snel goed. Bovendien heb ik daardoor mijn baby goed kunnen verzorgen en voeden. Dankjewel Nancy. Jij bent een topmadam!
Nancy bezit enorm veel kennis op verschillende gebieden. Ze voelt aan wat je nodig hebt, en last dat toe. Ze geeft ook veel kennis met je mee waardoor je snapt waarom je doet wat je doet. En goede voedingstips. Daarnaast bezit ze veel empathie en ze snapt snel waar de pijnpunten zitten.
Op aanraden van een kennis terecht gekomen bij de praktijk van Nancy & Ronald. Hier werd vanaf het begin direct veel interesse getoond in mijn probleem. Middels Tuina en oefeningen is mijn probleem verholpen. Ik heb het hele traject als zeer fijn ervaren. Waar Nancy zeer veel interesse toont, mensen van verschillende disciplines om hulp vraagt en nazorg levert via Whatsapp. Al met al een grote aanrader.
Ik heb vandaag een Psych-K behandeling mogen genieten van Nancy Wong. Psych-K helpt je beperkende overtuigingen en stress te veranderen. Het was is een hele fijne methode en bijzondere techniek. Nancy is zeer kundig in deze en meerdere behandelingen. Ik heb 3 beperkende & stress volle beperkingen los kunnen laten vandaag en veranderen onder haar professionele begeleiding. Het is een aanrader voor iedereen die merkt dat hij met sommige overtuigingen in cirkels blijft draaien of vast loopt elke keer als je een verandering wil doormaken. Je hoeft niet te graven in je verleden, maar pak het aan in het moment van nu. Dit is zo verfrissend, verhelderend en als een warm bad. Dank lieve Nancy Wong. Ik houd je op de hoogte hoe ik de veranderingen ga ervaren de komende tijd. Ik heb eerder ook acupunctuur behandelingen gehad! Erg fijn, persoonlijk en wel over dacht. Ze is een kei in haar behandelingen en werkt met gevoel voor haar klanten. Nancy is daarbij ook nog een onwijs fijne stagebegeleidster die je meteen laat meedenken over een behandeling en aan het werk zet om meteen de leerstof om te zetten in de praktijk, je leert hierdoor erg snel.
Deze praktijk verzorgd hele goede Tcm traditionele Chinese geneeskunde . Ik ben zelf therapeut en heb veel praktijken gezien. Ook laat ik mezelf hier behandelen met goede resultaten. Deze praktijk is ook een goede leerschool voor studenten. Daarom dik verdiende 5sterren!
Super goed geholpen met blijvende hoofdpijn klachten waar de reguliere geneeskunde geen oplossing voor had.
Al een tijd wordt ik door Nancy behandeld voor mijn RSI klachten. Waar de huisarts enkel pijnstillers kon voorschrijven kon zij met massage de klachten direct verlichten. Behandeling wordt helemaal afgestemd op de client en de sfeer is heel fijn. Ook als ik tussen de behandelingen door pijn heb lossen we het op met videobellen en wat simpele rek oefeningen. Eerste deel van de behandeling was de RSI bestrijden en later werd het voorkomen en 'onderhoud'. Heel fijne praktijk!
Met haar vriendelijke en warme persoonlijkheid voel je je gelijk op gemak en ontspannen. Naast de massage en acupunctuur, die eigenlijk direct verlichting geven van de klachten, zijn er ook de fijne gesprekken waarbij je nieuwe inzichten krijgt en je wordt aangezet tot denken. Hierdoor kom je snel weer in balans met je eigen lichaam en geest.
Goede acupunctuur praktijk. Absolute aanrader met sympathieke behandelaars, die hun uiterste best doen om zo snel en bekwaam mogelijk eenieder weer op een beter lichamelijk en geestelijk spoor te brengen.
Zeer vakkundig Goed geholpen en het gaat veel beter nu
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid