facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZGR

ZGR

Info

ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie.

Geschiedenis

Dat begint bij ons met luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we.



"ZGR richt zich al decennia lang exclusief op ouderenzorg en ondersteuning bij dementie. Dat doen we zowel bij u thuis als op één van onze zes woonzorglocaties in Salland.U kunt bij ons terecht voor thuiszorg, persoonlijke verpleging en verzorging, hulp in de huishouding, personenalarmering, activiteiten en dagbesteding. Op onze woonzorglocaties in Lemelerveld, Raalte en Heeten bieden we Sallandse senioren met een intensieve zorgvraag een warm thuis met 24-uurs professionele zorg.Bent u op zoek naar een tijdelijke verblijfplek om te herstellen van een ziekenhuisopname of operatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Kerkstraat 3, 8102 EA Raalte
Telefoonnummer: 0572 744050
Stad: Raalte
Route: Kerkstraat 3
Postcode: 8102 EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ZGR Stevenskamp, Startmetons ZGR, Verzorgingshuis Raalte, Swaenewoerd, Stevenskamp Heeten nieuwbouw, Stevenskamp Heeten corona, Postcode kerkstraat 3 raalte, Angeli Custodes corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZGR Angeli Custodes ZGR Angeli Custodes 592 meter Officiële opening17mei
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid