facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZGR Brugstede

ZGR Brugstede

Info

ZGR Brugstede is een belangrijke ontmoetingsplek, ook voor mensen uit het dorp. Er is altijd wat te doen. Het is een trefpunt rond koffietijd en maaltijd.

Geschiedenis

In het Grand Café is een gevarieerd menu van gezonde, smakelijke en geurige gerechten verkrijgbaar. In Brugstede zijn ook veel activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Met afgestemde begeleiding. Brugstede is onderdeel van Zorggroep Raalte.



"ZGR Brugstede is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek, een plek in het hart van Lemelerveld waar bewoners, medewerkers, vrijwilligers en dorpsgenoten elkaar ontmoeten. Een plek zoals thuis, waar je met open armen wordt ontvangen en waar altijd tijd is voor een kop koffie of een praatje. Een plek die aanvoelt als een warme deken. Niet voor niets telt ZGR Brugstede inmiddels ruim negentig vrijwilligers en veertig medewerkers die zich met hart en ziel voor de locatie inzetten."
Adres: Mr. Gorisstraat 3, 8151 AG Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Stad: Lemelerveld
Route: Mr. Gorisstraat 3
Postcode: 8151 AG



op zoek naar gerelateerd: Zorggroep Raalte Brugstede, ZGR kerkstraat Raalte, Ons ZGR, Zorg Raalte, Stevenskamp, Verpleeghuis Heeten, Mien zorg, Zwanenwoerd Raalte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid