facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZERO55 Enschede

ZERO55 Enschede
Adres: Colosseum 84, 7521 PT Enschede, Nederland
Telefoonnummer: 053 303 3030
Staat: Overijssel
District: Enschede
Stad: Enschede
Route: Colosseum
Huisnummer: 84
Postcode: 7521 PT


Openingstijden

maandag: 11:00–20:00
dinsdag: 11:00–20:00
woensdag: 11:00–20:00
donderdag: 11:00–20:00
vrijdag: 11:00–22:00
zaterdag: 10:00–22:00
zondag: 11:00–18:00

Recensies
Had 3x 2 heats geboekt voor mijn kids. Ze hebben zich erg verveeld in de karts. Ze waren qua snelheid begrensd.nMijn dochter heeft de rem niet aangeraakt en continu ‘vol gas’ gereden maar kwam nauwelijks vooruit.nDe tweede heat was helaas nog erger.nIk heb er melding van gemaakt en er werd als reden aangegeven dat ze bij een minder rit in waren gedeeld en daarom de snelheid lager lag. Als tegemoetkoming mochten we tegen bijbetaling nog een extra heat rijden.nEen teleurstellend uitje.
Geweldig gekart in een rustige periode, hele aardige en behulpzame mensen. Het vermogen van de karts wordt opgehoogd adhv gereden rondjes, maar tussen standje 5 en 6 zit het verschil dat je ook moet gaan remmen. Dat weten of kunnen newbees nog niet, en daar zou ook een instructiefilmpje over gemaakt moeten worden die je net als de veiligheidsfilm vooraf laat zien.
Super leuke middag gehad met onze jongens om er te karten. Vriendelijk personeel..uitleg via video en ze waren heel behulpzaam en aardig. Onze jongens hebben een hele leuke middag gehad.
Mooi circuit en vriendelijk personeel. Alles is ook goed geregeld. Maar helaas zijn de karts niet fijn om mee te rijden, je zit snel aan top snelheid en remt af wanneer je gas loslaat.
We hebben de spy escaperoom gedaan als gezin en dat was leuk om te doen. Ik vond het wel jammer dat alle opdrachten digitaal waren, in een relatief kleine / eenvoudige ruimte. Fysieke spullen en opdrachten maken het geheel toch een stuk afwisselender en interessanter. We waren 10-15 minuten van tevoren al klaar we deden de normale versie dus we hadden achteraf misschien beter de moeilijke variant kunnen kiezen. Toch was het al met al een leuke ervaring. Het is grappig om te ervaren dat iedereen weer andere sterke en zwakke punten heeft maar dat je samen door een goede samenwerking een heel eind komt. De escaperoom is wel prijzig, we betaalden 15 euro per persoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid