facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZERO23 Health Studios

ZERO23 Health Studios

Info

ZERO23 Health Studios

Geschiedenis

In Bloemendaal is gevestigd Health Studio ZERO23
Een boutique Personal Training studio waar Personal Training (PT) en Personal Group Training (PGT) de hoofdproducten zijn.
Dit in een exclusieve trainingslocatie waar er altijd gewerkt word met een Personal Trainer.

ZERO23 PERSONAL TRAINING is een high profile training en coaching bedrijf wat Personal Training verzorgt in het werkgebied met netnummer 023.

Eigenaar Arjan van Honk, Melvin Schol en Bram Crans zijn enthousiaste professionals, gespecialiseerd in en gefocust op het behalen van uw doelstellingen!
Wij en en ons Team Trainers staan voor u klaar om u daar te brengen waar u wezen wilt. Maar met bewegen alleen komt u er niet, er zal kritisch naar het totaalprogramma gekeken worden.Individueel en op maat.

ZERO23 PERSONAL TRAINING hanteert 4 peilers waarop een persoonlijk plan zal worden opgesteld en wat de basis is voor succes.

1. Training
2. Voeding
3. Herstel
4. Coaching

ZERO23 PERSONAL TRAINING biedt dus een totaalpakket om u te begeleiden bij uw doelstellingen en zal zich daar 100% voor inzetten!

Voor iedereen die onze aanpak vrijblijvend wil ervaren is er een gratis LIJFSTIJL Week. Deze bestaat uit een intakegesprek, introductieles(sen) en wordt afgesloten met een evaluatie en leefstijladvies.

Meer op www.personalgymbloemendaal.nl

Adres: Korte Kleverlaan 85, 2061 ED Bloemendaal (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 31646041012
Stad: Bloemendaal
Route: Korte Kleverlaan 85
Postcode: 2061 ED


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 15:30
Zondag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Small group training Haarlem, Personal training Haarlem, Krachttraining Haarlem, Achilles Personal Gym, Sportscholen Haarlem Noord, Ridouan Gym Haarlem, Kickboxen Haarlem, Kickboksen Haarlem jeugd
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beach Box CF Spaarne Beach Box CF Spaarne 5 km Zin in een sportieve uitdaging? Train je graag buiten? Doe dan mee met de lessen van ...
Recensies
Ik heb een aantal keer gesport bij ZERO23 Health Studios in Bloemendaal en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van mijn ervaring daar. De faciliteiten waren van topklasse; schoon, modern en goed onderhouden. Wat me echter echt onderscheidde, was het niveau van de klantenservice. Het personeel was vriendelijk, attent en zeer deskundig. Ze namen de tijd om mijn fitnessdoelen te begrijpen en ontwierpen een op maat gemaakt programma dat perfect bij mij paste. De studio biedt een breed scala aan klassen en de trainers zijn echt professioneel, ze zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, ongeacht hun fitnessniveau. De sfeer is altijd positief en aanmoedigend, wat het een genot maakt om te trainen. Het is gemakkelijk bereikbaar en gelegen in een prachtig deel van Bloemendaal. Al met al is ZERO23 Health Studios een eersteklas fitnesservaring en ik kijk uit naar mijn volgende bezoek. Of je nu nieuw bent in fitness of een doorgewinterde veteraan, je zult je hier zeker thuis voelen.
Professionele, op maat 'gesneden' training door zeer ervaren en betrokken personal trainers. Zero23 daagt je op een leuke manier uit om aan je fysieke conditie te werken. Personal training is echt maat werk. Iedere training weer! Daarnaast heerst er een lekere atmosfeer waar ook ruimte kan zijn voor een persoonlijk gesprek of een grap. Door de professionaliteit, ervaring en betrokkenheid van de trainers weten zij als geen ander wat je aan kan en prikkelen zij je ook om dat te bereiken. Zelfs als je helemaal geen zin hebt en toch maar gaat omdat er een afspraak staat weten zij je binnen 5 minuten weer enthusiast te maken. Kortom, de tijd en de inspanning meer dan waard, want je ziet het resultaat.
Ik train vanaf november 2020 twee keer in de week bij ZERO23 in zogenaamde small groups. Dit naar volle tevredenheid. De leraren begeleiden actief, dagen je uit en letten continue op de juiste uitvoering van de oefeningen waardoor je sterker en fitter wordt en blessures worden voorkomen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om in zo’n kleine groep te trainen. Kortom het is een perfecte aanvulling in het streven naar een gezonde levensstijl.
Professioneel, Fun, Doelgericht Meer dan vier jaar geleden ben ik begonnen met professionele begeleiding. Ik had niet gedacht zo ver te komen. Zero23 is deskundig, professioneel, doelgericht met daarbij ook nog eens veel plezier tijdens het 1:1 trainen. Ik train nu 3 keer per week en dat blijft ik voorlopig ook volhouden. Keep up the good work... See you soon!
Erg fijne sportclub. Kundige instructeurs. Persoonlijke aandacht door kleine groepen. Je leert elkaar in de groepen kennen, dus tis ook nog es enorm gezellig. Ik heb vele sportscholen ‘geprobeerd’. Vaak wordt je aan je lot overgelaten of word je nauwelijks gemotiveerd. Ik sport bij nu al meerdere jaren trouw 2 x per week bij Zero 023, voor t eerst dat ik ben blijven hangen. Gewoon goed.
Echt een aanrader!! Hele fijne sportschool met professionele trainers die je op een persoonlijke manier begeleiden met jouw sportdoelen. Je hebt vaste trainingsmomenten, maar bij verhindering kun je gemakkelijk via de app je sportles op een ander moment inhalen.
Fijne kleinschalige sportschool, goede trainers Ik train hier al ruim zes jaar, kickbokstraining en krachttraining. De groepslessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 7 personen, daardoor krijg je voldoende persoonlijke aandacht, is het ook gezellig en motiveer je elkaar
Ik heb al bij meerdere sportscholen een personal trainer gehad maar bij ZER023 gaan ze nog een stapje verder. Waar de trainers enkel aandacht voor jou hebben. Ik ben zeer tevreden, makkelijk vol te houden en raad dan ook iedereen aan om hier te gaan trainen.
Goede, persoonlijke en uitgebalanceerde training Zorgvuldige en persoonlijke begeleiding, uitgebalanceerde training, zowel cardio als kracht, coördinatie en mobiliteit. Geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Je voelt je sterker worden, mentaal en fysiek. Iedere week weer andere oefeningen, waarbij alle spiergroepen aan bod komen, en het nooit saai wordt. Heb iedere week weer zin om te gaan, en kom er energiek vandaan. Bij blessures worden goede alternatieven geboden.
Dankzij ZERO23 voel ik me een stuk fitter. Zelf deed ik mee aan de groepslessen, heel fijn om samen met anderen te sporten in een klein groepje waar er genoeg aandacht is voor iedereen. Allemaal hele fijne instructeurs die de tijd nemen en je op weg helpen om je doel te bereiken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid