facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZenZ

ZenZ

Info

Bij Zenz vinden we dat iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij, ongeacht problemen of handicaps.

Geschiedenis

Bij Zenz vinden we dat iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij, ongeacht problemen of handicaps. Daarom bieden we laagdrempelige hulp die goed bereikbaar is voor alle mensen die dat nodig hebben. Want iedereen moet de kans krijgen om zichzelf optimaal te ontplooien en zo zelfstandig mogelijk een leven op te bouwen.
Je kunt bij ons wonen werken en leren.



"Thermen Bad NieuweschansDe puurheid van het Hoge Noorden, de oorsprong van wellness. Je ervaart het in onze thermale baden. Voel de omhelzing van heerlijk warm water en drijf op de kracht van verzorgende mineralen.Droom tussendoor weg bij authentieke Noordse sauna rituelen en laat je meenemen door weldadige wellness. Adem in, adem uit, net zo diep en opwekkend als onze thermale bron. Dit is pure energie en zuiver geluk.Uren kuren in helder, krachtig bronwater. Lange momenten van rusten en relaxen. En nog dagen nagenieten van verkwikkende belevingen. Hier beleef je wellness zoals de natuur het bedoeld heeft.Voel je goed, voel je blij. Ontdek Thermen Bad Nieuweschans, jouw bron van diepe ontspanning en puur genieten."
Adres: Voorstraat 28, 9693EG Bad Nieuweschans
Telefoonnummer: 0623415740
Stad: Nieuweschans
Route: Voorstraat 28
Postcode: 9693EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eems Dollard Regio Eems Dollard Regio 240 meter Nuttig, goede informatie , vriendelijk.
Dorpsbelangen Bad Nieuweschans Dorpsbelangen Bad Nieuweschans 271 meter Informatie voor Bad Nieuweschans en omgeving.
Recensies
Altijd fijn om hier naar toe te gaan. Prachtige tuin, fijn personeel. MAAR.....ook hier bezuinigen. Lunch buffet is niet meer. Nu een karig traitje met wat je kunt eten en maar lekker moet vinden, want kiezen kan niet. Kop soep ter grote van een borrelglas. lunch dus liever in t gewone restaurant En wil je van een opgieting of een ander ritueel genieten zoals de belevenis die word beloofd, moet je gebruik maken van een inclusief sauna arrangement waar je extra voor moet betalen. Hou je niet van de sauna....dan dus geen belevenissen meer. Vorig jaar kon je dit ook nog bij alleen thermaalbad entree beleven. Reserveren is verplicht, om drukte te voorkomen.....nou dat valt tegen. In de middag zigzag en slalom door t bad, in de fille langs de massage straat, 1 van de 2 doet t niet. Bij vertrek in een lange rij om uit te checken, want hier staan ook de mensen die nog inchecken. De reservering staat op 1 bon, ben je met meer personen...dan zelf op de bon kijken wie wat heeft gehad en moet betalen. De wachtrij duurt dus even. Een leuke dag maak je zelf, en t water is heerlijk, maar hou hier rekening mee. Hoe t was is niet meer.
Voor mijn eerste keer dat ik zoiets deed dacht ik van ik neem een arrangement met 2 gangen diner en een behandeling. De behandeling was heel ontspannend, maar had er iets meer van verwacht. De sauna's waren heerlijk de baden waren klein en met veel mensen aanwezig niet de mogelijkheid gehad om even lekker in het bubbelbad te gaan. Ook viel het diner arrangement heel erg tegen, je kon kiezen tussen 3 gerechten waarvan ik 2 gerechten niet lekker vond en de 3de niet kon verdragen. Ook moesten we bijna een uur wachten op het hoofd gerecht, en toen het eten er uit eindelijk was vroeg een een blonde kortharige vrouw als ze nog wat voor ons kon doen en toen we zeiden van nee ruimde ze de tafel af terwijl wij eigenlijks nog aan het eten waren. Dit was wel een behoorlijke tegenvaller. Wel woorden de gerechten ontzettend mooi opgedient en smaakte de bijgerechten ontzettend goed. Dus ondanks toch een heerlijke dag gehad.
Mijn partner en ik hadden een welness arrangement geboekt voor een overnachting samen met twee dagen welness, verassings drie gangen diner en een massage van 50 minuten. Bij aankomt hadden we het gevoel dat wij bij een zwembad waren aangekomen. De entree straalt geen wellnes uit. Dat klopt ook wel een beetje, aangezien een deel baden zijn met badkleding en een deel wellness zonder badkleding. Eenmaal binnen in het wellness gedeelte slaat de sfeer om. Het ziet er rustiek uit, modern gestyled, en een fantastische tuin om in te wandelen. Er zijn genoeg sauna's, voetenbaden, koel gelegenheden, maar miste wat meer plekjes voor rust ruimtes. De overnachting liet nog wat te wensen over. De hotelkamers zijn erg gedateerd. Tijdens onze overnachting kon de kachel ook niet uit, waardoor onze kamer ook een sauna werd. Hierdoor moesten wij nachts van kamer wisselen. Het personeel was wel erg behulpzaam en heeft ons hierbij geholpen. Het verassing diner was erg lekker. Je kan van te voren aangeven wat je echt niet lust en zij zullen daar natuurlijk rekening mee houden. Het eten werd professioneel gepresenteerd en de gastvrouwen vertelde ook waar de ingrediënten vandaan kwamen en wat het gerecht precies is. Verder is het restaurant en het verdere eten in de welness erg prijzig, maar wel heel erg lekker. Het meest fantastische was toch echt de massage. Ik had deze van een Braziliaanse dame met dreads. Zij liet je meteen op je gemak voelen, haar technieken waren fantastisch en ze heeft echt plezier in haar werk. Om het al een fijn weekend gehad.
We waren niet de enige die voor niks naar Fontana kwamen: reserveren is verplicht. We konden wel 5,5 uur wachten in het restaurant tot er een plekje was. Dat dit mag is wel fijn want je bent daar werkelijk 'in the middle of nowhere'. Goed was het eten, drinken en de bediening wel maar daar betaal je ook wel voor. Met nog geen drupje bronwater gevoeld te hebben zijn we maar weer weg gegaan naar huis. Voor het afrekenen van je kopje thee word je wel vriendelijk verzocht achteraan in de rij plaats te nemen in de foyer die zwart staat van de mensen...
Heerlijke plek om weer even op te laden. Mooie faciliteiten en lekker eten. Prijzen wel hoog voor de regio. Personeel is ook prima maar wel wisselende ervaringen; bij de sauna lodge bedient een blonde oudere vrouw met bril waarvan ik me afvraag hoe ze in de horeca terecht is gekomen. Er kon nog geen glimlach af… een cursus gastvrijheid zou geen overbodige luxe zijn. Zoiets is jammer maar verder een heel fijne locatie!
Voor de snelle lezer. Het was super. Voor wie meer wil lezen, bij het opdraaien van de parkeerplaats zie je gelijk al dat het groot moet zijn bij binnenkomst was het ontvangst keurig. Duidelijke uitleg en veel mogelijk. Na door de deuren te gaan sta je in de omkleed ruimte waar de klusjes zijn te vinden die je met je polsbandje dicht kunt doen. Na een rondje gedaan te hebben om te oriënteren over buiten en binnen complex zijn we eerst naar de grot gegaan. Lekker drijven in een zout bad. Vervolgens een sauna opgevolgd door een rondje zwemmen. Na een kop koffie met schuimgebak zijn we het stoombad ingegaan met het volledige ritueel. Even rusten en daarna wat gegeten in het restaurant. We hebben besteld maar het lopend buffet zag er ver boven verwachting uit. Een absolute aanrader net als de hele ervaring in de thermen. Helaas is foto's toevoegen wat lastig bij deze locatie.
Het bad is heerlijk, ondanks dat het zondag was en het parkeerterrein vol stond viel het binnen erg mee. Na een uurtje even het restaurant bezocht. Borrelplank, nancho's en een broodje besteld. De prijzen weren stevig, het broodje was prima maar de plank van € 19,95 was teleurstellend en de nacho's verkleefd aan het bord en het papier eronder. We hadden een cadeaubon van €120 maar 2 extra badjassen en het restaurant maakte het dat we €240 kwijt waren we waren met z'n 4en. Geen extra's alleen het bad, ronduit asociale prijsstelling...
Een heel fijne locatie om tot rust te kunnen komen! In de avonden zijn de baden mooi verlicht, en heerlijk verwarmd. De buitensauna is ook een aanrader. Handig is dat badjassen zijn te huren. Ook kun je in het restaurant terecht voor eten & drinken, dit was ook allemaal erg goed!
Veel veranderingen na de wijziging van Fontana naar Thermen. Positieve uitbreiding van het sauna plein. Jammer dat Norrell is overgestapt op alleen verassingsmenu. Dit is zeker niet onze keuze. En altijd de reden geweest voor een paar daagjes boeken. De kalfsterinne was uitgedroogd aan de randjes en de groenten waren koud. Onze ervaring uit het verleden werd helaas niet geëvenaard. Geen empathie als je dit aangeeft. Eten in de brasserie was prima. En hammam behandeling erg fijn. Ik moet wel aangeven dat de prijzen in de horeca extreem hoog zijn. Dit draagt niet bij aan drie dagen heerlijk relaxen. Jammer voor ons geen volgende keer meer.
Totale anti-climax: Had mijn man een thermaalbad arrangement op zijn verjaardag gegeven en wat een gezellige dag had moeten worden werd een "eten wat de pot schaft diner" Ons werd geen keuze gelaten in wat we eten konden. Zoon met diabetes type1 mocht mobiel niet in restaurant meenemen om zijn bloedwaarden te checken waardoor hij niet wist hoeveel insuline hij spuiten moest. Geen aanrader dus :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid