facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zensitize

Zensitize

Info

Exquisite Jewelry and Accessories. Inspired by Zen & Made by Hand.



"In winkelcentrum SuyderSee in Dronten kun je heerlijk funshoppen en winkelen met allure. Het centrum wordt afgewisseld met pleinen, heeft diverse terrassen en er zijn volop gratis parkeermogelijkheden. Met maar liefst tweeënvijftig vertegenwoordigde branches biedt het moderne winkelcentrum SuyderSee in Dronten een heel gevarieerde winkelaanbod in Flevoland."
Adres:
Telefoonnummer: +31321239004
Stad: Dronten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuyver Zuyver 2 km Samen met goudsmid Koralie een ontwerp gemaakt om van 2 trouwringen 1 nieuwe ring te ...
Recensies
Mooie plaats ruim opgezet. Huizen zijn netjes , deze bewoners zijn trots op hun plaats . Heb haast geen zwerfvuil gezien. Het plein heeft een gedenk locatie voor de omgekomen soldaten zeker ook de buitlandse strijdkrachten uit de oorlog.
Gezellig winkelcentrum. Ruime keuze in horeca. Nabijgelegen multicultureel centrum het prima sanitair waar men gratis gebruik van mag maken. Ook horeca, theater, bioscoop en bibliotheek.
Leuk winkelcentrum met helaas nog wel wat open plaatsen voor winkels. Je kunt er winkelen, koffie drinken, lunchen, borrelen, dineren. Het is redelijk compact dat scheelt weer in het lopen.
Fijn winkelcentrum. Alles wat je nodig hebt zit er, plus een aantal leuke restaurantjes. Ook erg fijn dat het centrum een blauwe zone is waardoor je niet betaald hoeft te parkeren.
Ik was hier om met mijn moeder naar de opticien te gaan. Op de terugweg naar de auto langs de groenteman gegaan. Nette winkel. Grote sorting groenten en fruit en noten. Prijzen zijn netjes. Even onthouden, zo vaak kom ik niet Dronten.
Gezellig en compact winkelcentrum met niet teveel leegstand zoals in Lelystad.
Is gewoon een prima centrum. Ziet er allemaal zeer netjes uit en deels ook overdekt. Parkeren is hier ook zeek makkelijk doen, veel verschillende parkeergelegenheden en altijd wel plek.
Ik ga al jaren naar de dodenherdenking in Dronten. Het is echt een evenement. De overvliegende historische vliegtuigen. De kranslegging bij het air gunner monument. Het is allemaal zo mooi en met respect. Dit jaar waren er nog maar 3 airgunners. Die daadwerkelijk in de 2de wereldoorlog hebben gevochten. Respect. 20 kransen zijn er gelegd. Ook de veteranen van andere oorlogen zijn aanwezig. Om hun respect te tonen. Ga er zeker eens een keer kijken. Het is de dam in Amsterdam in het klein. Was wel redelijk druk dit jaar.
Helaas wordt het winkelaanbod steeds minder. Positief is het probleemloos en onbetaald parkeren wel met parkeerschijf.
Mooi en modern maar alles sluit wel vroeg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid