facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zendkracht

Info

ZENDKRACHT verbindt talent!

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: Werving & Selectie, Uitzenden, Recruitment Partnership, inHouse solution en MyDrives.

Geschiedenis

Wij bemiddelen in alle branches, van operationeel niveau tot managementniveau. We gaan altijd voor de beste match en doen dit door zowel het bedrijf als de kandidaten persoonlijk te leren kennen én te begeleiden tijdens het gehele traject. Zendkracht wil waarde toevoegen en handelt steeds vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Oprecht, Lef en Humor. Wij zijn pas tevreden als alle partijen tevreden zijn!



"Wij zijn ZET Company.De arbeidsmarktspecialist met een 360 graden rol. Wij bieden duurzame partnerships op maat.Of het nu gaat om recruitment, Employer Branding of HR-vraagstukken: wij zijn de persoonlijke adviseur die kijkt naar wat het beste is voor de professional/werkgever.Bij ZET Company gaat het om het maken van een persoonlijke connectie. We zetten graag dat stapje extra om de doorsnee aanpak te overstijgen.We denken graag met je mee en geven advies op maat. We kijken niet enkel naar de vraag, maar ook naar dat wat jij echt nodig hebt.Jouw groei, ons werk."
Adres: Poststraat 8, 6135 KR Sittard
Telefoonnummer: +31851124353
Stad: Sittard
Route: Poststraat 8
Postcode: 6135 KR



op zoek naar gerelateerd: AZL vacatures, Indeed, Hr officer azl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitzendorganisatie Just In Time Uitzendorganisatie Just In Time 1 km Voor zover ik kan beoordelen, is het een klein uitzendbureau met 3 tot 4 zeer behulpz...
Valento Sittard & Kerkrade Valento Sittard & Kerkrade 1 km Zeer goed op weg geholpen naar het zoeken van een nieuwe baan. Ze stellen de juiste v...
Leon Janssen - Hetuitzendbureau Leon Janssen - Hetuitzendbureau 1 km Het Uitzendbureau Midden-Limburg en Flexibility-Overheid Limburg. Match tussen werkge...
TechConnect TechConnect 1 km TechConnect voorziet het midden- en klein bedrijf in Limburg van ICT en Domotica oplo...
oamkb Sittard VOF oamkb Sittard VOF 2 km Voor 4 bedrijven doen zij onze boekhouding en dit is na volle tevredenheid. Op zoek n...
First2flex Uitzendbureau B.V. First2flex Uitzendbureau B.V. 2 km First2flex BV is gespecialiseerd in: •Uitzenden •Detacheren •Payrollen •Bemiddelen ...
Recensies
Ondanks dat de functie jammer genoeg ingevuld was voor ik kennis kon maken met de werkgever heb ik een heel aangenaam gesprek gehad met Justice. Ze was erg open, vriendelijk en stond zeker voor me klaar! Bedankt :
Wat een ontzettend fijn recruitment bedrijf is dit! Na het opsturen van mijn open sollicitatie met motivatie brief kon ik al vrij snel in gesprek met Justice. Dit was een heel fijn en open gesprek waar ik mijn wensen en sterke punten kon laten zien, maar ook mijn valkuilen kon vertellen, waardoor we makkelijker konden zoeken naar een gepaste vacature voor mij. En raad eens? Binnen 1,5 week na het eerste gesprek heb ik een nieuwe baan die precies aansluit bij mijn wensen, en ik ga er fijn op vooruit. Ik heb echt het gevoel dat er goed werd gelet op mijn kwaliteiten, en daarnaast reageert Justice ook altijd super snel op eventuele vragen. Ik kan het iedereen aanraden! Ik kan niet wachten om te starten bij mijn nieuwe werkgever.
Ik heb een prettige ervaring gehad met dit bedrijf, ze zijn erg betrokken en professioneel! Ik vond de persoonlijke aanpak erg fijn. Zeker een aanrader.
Erg fijne ervaring met ZET Company en met name Kim. Goede en flexibele communicatie en begeleiding tijdens het hele proces. Bedankt Kim.
Ondanks dat ik niet via ZET aan de slag ben gegaan, is het contact zeer prettig verlopen. Een echte aanrader!
Bii ZET company heb ik allereerst een heel leuk kennismakingsgesprek gehad. Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen, vaardigheden en kennen en kunnen. Daarna zich helemaal ingezet en een goede match voor me gezocht. Dankzij hen ben ik aan een nieuwe uitdaging kunnen beginnen bij een geweldig bedrijf. Toppers!
“ZET Company steekt veel tijd en energie in het leren kennen van het bedrijf. Dat heeft zeker geholpen bij het vinden van de juiste kandidaten, die niet alleen een match waren met de functie, maar ook pasten bij de organisatie en medewerkers. Wat ik het meest opvallend vind aan hun werkwijze is de gedegen intake die ze hebben met de kandidaten. Wanneer we dan daarna zelf het gesprek aangingen met de voorgedragen kandidaten bleek alles wat ZET Company had opgeschreven exact te kloppen met de indruk die wij kregen. En dat niet één keer, maar bij alle kandidaten. Daarom durf ik het zeker aan om ZET Company aan te bevelen.”
Na een heel fijn online gesprek te hebben gehad met Justice van ZET Company heeft zij mij binnen een week aan een nieuwe werkgever gekoppeld met een positieve afloop.
Ondanks mijn leeftijd 59 jaar en senioriteit had ik één belangrijke opdracht voor ZET Company: zorg dat ik aan tafel kom, dan maak ik dankbaar gebruik van die kans. Dat is gebeurd. Mede dankzij de inspanningen van ZET Company. Wat me opviel was dat er echt naar de persoon werd gekeken die achter het cv steekt. Een uitstekende benadering van kandidaten.
Dankzij de persoonlijke en hele fijne inzet van Kim van ZET company heb ik een hele fijne baan gevonden. Precies waar ik naar op zoek was. Het contact verloopt heel vlot en goed en Kim luistert heel goed naar wat ik wel en vooral niet wilde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid