facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zen Shiatsu Blaricum

Zen Shiatsu Blaricum

Info

Adeline Kuiken geeft Zen Shiatsu behandelingen. Zen Shiatsu is een Japanse holistische manuele therapie.

Geschiedenis

WAT IS SHIATSU?
Shiatsu is een traditionele Japanse geneeswijze. Door druk uit te oefenen op specifieke punten wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam zichzelf te helen en in balans te brengen gesteund en versterkt. In Zen Shiatsu komen traditionele Japanse en Chinese geneeswijzen samen met invloeden van de Westerse geneeskunde. Zen Shiatsu heeft een uitwerking op de mens als geheel. Niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het psychologische, emotionele en spirituele deel van het lichaam. Shiatsu is een uitermate ontspannende ervaring en regelmatige behandelingen kunnen het opbouwen van stress in ons dagelijkse leven voorkomen.

In mijn beleving heeft iedereen op elk moment in zijn leven wel iets waarmee hij beter mee om zou willen gaan: een werk-prive of lichaam-geest balans, moeilijkheden met loslaten, herstel van een kortdurende ziekte, chronische ziekte, rug- of gewrichten klachten, overgewicht, stress, slaapproblemen of de zoektocht naar zingeving in zijn of haar leven. Shiatsu helpt het lichaam weer in balans te brengen en kan helpen om de onderliggende oorzaken van een conditie te helen.

De beste manier echter om meer over shiatsu te weten te komen is om het te ervaren en te voelen wat het voor jou doet.
Ik hoop je snel te ontmoeten,

Adeline.



"Adeline Kuiken geeft Zen Shiatsu behandelingen aan volwassenen en kinderen. Zen Shiatsu is een Japanse holistische manuele therapie.Ontdek wat Zen Shiatsu voor jou kan betekenen."

"Adeline Kuiken geeft Zen Shiatsu behandelingen aan volwassenen en kinderen. Zen Shiatsu is een Japanse holistische manuele therapie.Ontdek wat Zen Shiatsu voor jou kan betekenen."
Adres: Raadhuisstraat 9, 1261EW Blaricum
Telefoonnummer: 0631974339
Stad: Blaricum
Route: Raadhuisstraat 9
Postcode: 1261EW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 15:00
Dinsdag: 08:30 - 15:00
Woensdag: 08:30 - 15:00
Donderdag: 08:30 - 15:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soulreflectors Soulreflectors 3 km Centrum voor : Energetische massages|Readings|Aura Healings|Energetisch reinigen van ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid