facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zen Salon

Zen Salon

Info

Schoonheidssalon met antroposofische benadering, gezichtsbehandelingen en massages in stilte met natuurzuivere, biologische producten. Ontmoet jouw innerlijke schoonheid.

Geschiedenis

Zen Salon onderscheidt zich door een holistische kijk op wellness en beauty. Ik kijk dus naar het geheel en ben ervan overtuigd dat schoonheid direct een verband houdt met de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de mens. Mijn visie binnen Zen salon is om de huid weer terug te brengen in balans. Hiervoor werk ik met het natuurzuivere, biologische merk Dr. Hauschka, welke een antroposofische en holistische benadering heeft.
De kwaliteit van een zorgvuldige aanraking, gezichtsbehandelingen in stilte en het zorgen van een diepe ontspanning brengt de huid in evenwicht en activeert het zelfreinigend proces van je hele lichaam.
Laat je aanraken en vergeet even de wereld om je heen.
Ontmoet je innerlijke schoonheid.
Fijn om je te mogen ontvangen in mijn salon en de ontspanning te geven die jij nodig hebt.
Liefs,
Anouska van den Berg

Adres: C. Liefhebberstraat 4, 1767 CZ Kolhorn
Telefoonnummer: + 31 (0)616228065
Stad: Kolhorn
Route: C. Liefhebberstraat 4
Postcode: 1767 CZ



op zoek naar gerelateerd: Wenkbrauwen epileren Schagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pure Lique Massages Pure Lique Massages 350 meter Gisteren voor eerste keer bij Angelique geweest voor een massage. Heel erg aangenaam ...
Recensies
Heerlijk en met zoveel aandacht en zorg. Ik werd er door aangeraakt. Aanrader.
Heerlijk liefdevol gemasseerd worden
Met recht draagt de salon de naam "Zen" !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid