facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zen.nl Breda

Info

Bij Zen.nl Breda worden zencursussen gegeven, waarmee wordt beoogt de mentale conditie te vergroten en de kwaliteit van leven te verhogen.

Geschiedenis

Zenmeditatie-trainingen op een inspirerende, uitdagende en een verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.

Adres: Meerten Verhoffstraat 1b2, 4811 AR Breda
Telefoonnummer: +31613312909
Stad: Breda
Route: Meerten Verhoffstraat 1b2
Postcode: 4811 AR



op zoek naar gerelateerd: Meditatie Breda, Zen nl Maastricht, Zen nl locaties, Zen nl Deurne, Zen nl Zutphen, Zen nl Den Bosch, Zen nl Amsterdam, Zen nl Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zero-Point Zero-Point 564 meter Ben je te moe, gestresst of onrustig? Kom naar Zero-Point voor rust in je hoofd en on...
Mediums Consultancy Mediums Consultancy 2 km Welkom bij Mediumsconsultancy, de spirituele hulplijn voor al uw vragen Ben je op zo...
Recensies
Het heeft me veel positiefs gebracht! Meer rust, gelukkiger maar ook onverwerkte ervaringen opgelost uit mijn verleden. Prettige sfeer, fijne leraren en mooie zendo meditatieruimte. Ze organiseren veel mooie meditaties op locatie naast de vaste lessen. Ik raad het iedereen aan!
Zen zorgde voor een groter bewustzijn bij mij. De school in Breda is iedere keer weer een rustpunt. Het straalt harmonie uit. Dat zit in de leraren, de omgang met elkaar, de lessen, maar ook in de aankleding en de sfeer.
Inspirerende leraren. Hele fijne locatie. Zen brengt mij meer rust, meer focus. Ik ben dichter bij mezelf en kom tot betere resultaten in alles wat ik doe.
Mooie ruimte, fijne leraren en inspirerende lessen. Hun praktische, nuchtere uitleg en toepassing van zenmeditatie werkt voor mij!
Keer op keer wordt ik verrast door het fijne effect van met elkaar samen zitten en door de interessante levenslessen als ik de Zenles bij Zen.nl Breda volg. Fijne school, leer en leraar!
Zen Breda is een Zen cursus met enorm veel diepgang en uitstekende Zen leraren met hart voor hun studenten. Enorme aanrader.
Meer rust, meer concentratie en beter keuzes maken! Fijne ruimte met ene goede sfeer en aan iedereen aan te bevelen.
Prettige plek en inspirerende lessen.Aanrader om dit te ervaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid