facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zen-Cha

Zen-Cha

Info

Zen-Cha

Huidverbetering, beauty & wellbeing

Geschiedenis

Zen-Cha Beauty & Wellbeing is gevestigd in een ruim opgezette praktijk aan de Achterstraat 15 te Kerk-Avezaath. De wens om Zen-Cha te starten is ontstaan uit de groeiende interesse naar mooi, natuurlijk en gezond ouder worden. Ook het inspirerende feit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn liet mij niet meer los. Uit deze twee gedachten is Zen-Cha ontstaan en uitgegroeid tot een volwaardige praktijk waar huidvervetering, huidverzorging en wellbeing samensmelten.

Geniet van een professionele gelaatsbehandeling afgestemd op uw wensen met de producten van het exclusieve Italiaanse merk [ comfort zone ]. Het concept van [ comfort zone ] is een compleet systeem van producten voor de verzorging en de verbetering van de huid, het lichaam en ons welzijn. De collectie van producten, behandelingen en rituelen is gemaakt met de meest krachtige ingrediënten en leveren de meest effectieve resultaten. Om u een onvergetelijke ervaring te bieden, worden er unieke behandelwijzen toegepast die traditionele en moderne technieken combineren. Hierdoor wordt een holistische, gezonde en duurzame lifestyle gestimuleerd, gebaseerd op wetenschap en versterkt door passie.

Ik hoop u snel te ontmoeten.

Chacandra Arisse
Founder of Zen-Cha

Adres: Achterstraat 15, 4012 BR Kerk-Avezaath
Telefoonnummer: 0655368062
Stad: Kerk-Avezaath
Route: Achterstraat 15
Postcode: 4012 BR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooi bij Dianne Mooi bij Dianne 334 meter Visagiste en zelfstandig verkooppartner bij LR.
Recensies
Kundig, stijlvol en ontspannend.
Professioneel, vriendelijk, kundig, ontspannend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid