facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zelfstandige Zorgverleners

Zelfstandige Zorgverleners

Info

Op zoek naar werk in de zorg als zzp'er? Zelfstandige Zorgverleners.nl biedt een platform voor zorgvragers en professionele zelfstandige zorgverleners.

Geschiedenis

Zelfstandige Zorgverleners biedt een platform voor zorgvragers en professionele zelfstandige zorgverleners. Op zoek naar tijdelijke of langdurige zorgvragen? Nachtzorg, blokzorg, 24-uurszorg, palliatieve zorg, respijtzorg of verpleging aan huis? Bekijk regelmatig onze zorgvragen of neem contact met ons op als je een zorgvraag hebt.



"Zelfstandige zorgverleners is voor zorg zzp'ers die bemiddeld willen worden.We zoeken regelmatig vig-3 en verpleegkundigen in heel Nederland. Mensen die de volgende diensten graag willen draaien: 24 uurs zorg en verpleging, blokzorg en nachtzorg. Daarnaast zoeken we nog professionals in de beademingszorg. Maar ook zorg zzp'ers die als gezinshulp diensten willen draaien of graag met ouderen werken.Meld je aan via onze website."
Adres: Monsterstraat 3, 5341 EB Oss
Telefoonnummer: 085 2011 242
Stad: Oss
Route: Monsterstraat 3
Postcode: 5341 EB



op zoek naar gerelateerd: Naam zzp verpleegkundige, Bedrijfsnaam ZZP zorg, Privé verpleging aan huis, Thuiszorg Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werkkracht Dichterbij Werkkracht Dichterbij 447 meter NOU IK VIND DE WERKKRACHT WEL LEUK WANT DAAR WERK IK OOK HE DUS DAN WEET JE DAT OKE?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid