facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeldenrust-Steelantcollege

Zeldenrust-Steelantcollege

Info

Het ZSC is een samenwerkingsschool van rooms-katholieken en protestanten voor vmbo, mavo, havo, atheneum, gymnasium en tweetalig atheneum en gymnasium.

Geschiedenis

Het ZSC is een innoverende kwaliteitsschool, gekenmerkt door een goed samenspel tussen leerling en leraar, persoonlijke aandacht en een duidelijke, onderwijskundige inrichting. Wij bieden een veilige leer- en werkomgeving, ruimte voor eigen inbreng, uitdaging binnen en buiten de les en stimuleren onze leerlingen een zo hoog mogelijk rendement uit hun inzet te halen.

De sfeer op school wordt mede bepaald door onze christelijke identiteit en is zichtbaar in de omgang met elkaar binnen en buiten de lessen en onderscheidt zich onder meer door wederzijds respect, onderling vertrouwen, zorg, optimisme, interesse voor elkaar en de bereidheid om elkaar te helpen.

Adres: Zeldenrustlaan 2, 4535GZ Terneuzen
Telefoonnummer: 0115 694029
Stad: Terneuzen
Route: Zeldenrustlaan 2
Postcode: 4535GZ



op zoek naar gerelateerd: zeldenrust steelantcollege vakantie, zsc kalender, zeldenrust college reunie, zsc magister, zsc docenten, zsc kerstgala 2017, zeldenrust steelantcollege vacatures, zeldenrust reunie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lodewijk College Lodewijk College 0 meter De planning is waardeloos en de uniformering van de leerlingen laat alles te wensen o...
Zeldenrustcollege Zeldenrustcollege 0 meter Wist je al dat je de gymzalen kon huren.
Leerlingenraad Lodewijk College Leerlingenraad Lodewijk College 0 meter Wist je al dat je de gymzalen kon huren.
Recensies
Wist je al dat je de gymzalen kon huren.
Je kunt hier op maandag en dinsdag de gymzaal huren. 1 van de betere, als niet de beste gym zalen van Terneuzen
deze school heeft voor niemand aandacht echt een slechte school lol en 1 corgierge bemoeid zich met alles van je en zegt dat je niks kan bereiken in je leven
Op deze school mijn VMBO-Kader handel en administratie behaald. Ik kan niet zeggen dat het een slechte school is maar het heeft wel hier en daar zijn slechte kanten. Docenten zijn niet echt sterk stabiel en kunnen niet echt kritiek hebben. ook begeleiding is niet echt een sterke kant. Ik heb dan dyslexie en de begeleiding die ik heb gehad heeft me echt niks geholpen. Uiteindelijk wel een diploma!
Mooie lokaties en een leuke diploma uitreiking meegemaakt .
Goeie school voor VWO , HAVO en MAVO het VMBO word vreselijk in de steek gelaten en gediscrimineerd als arm beetje jammer er word ook amper geluisterd naar de leerlingen van het VMBO door het schoolbestuur en nog veel meer dus voor kinderen met een VMBO advies is deze school een afrader!
Deze school is aan vervanging toe, binnen en buiten. Locatie Zeldenrustlaan heeft een warmere sfeer dan locatie Oude Vaart.
De planning is waardeloos en de uniformering van de leerlingen laat alles te wensen over. De ene mail gaat nergens over de andere mail bevat belangrijke informatie.
School is saai. Ik word alleen blij op school als ik daddy Seis zie.
Conciërges zijn niet aardig als je even een docent wilt spreken
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zeldenrust-Steelantcollege met het openbaar vervoer


Terneuzen, Zeldenrustlaan 40 meter
606
Terneuzen, Zeldenrustlaan 50 meter
10
20
210
220
50
606
607
660
Terneuzen, Zeldenrustlaan 50 meter
10
20
220
50
607
645
660
Terneuzen, Sloelaan 380 meter
10
20
220
50
606
607
660
Terneuzen, Ziekenhuis 390 meter
10
20
210
50
601
607
645
660

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid