facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeker Supercarverhuur Lamborghini

Info

Welkom bij Zeker Supercar verhuur! Wij zijn de specialist in het verhuren van exotische supercars! We zijn centraal gevestigd in Utrecht en we verhuren door heel Nederland.
Snelle auto’s zijn onze passie en dit willen we graag delen met jou.

Adres:
Telefoonnummer: +31641904794
Stad: Vleuten


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Zeker Supercar verhuur, Lamborghini huren voor een uur, Witte Lamborghini huren, Lamborghini De Lier, Lamborghini Countach huren, Sportauto huren Friesland, Lamborghini bekijken, Ferrari huren weekend
Recensies
Als verjaardagscadeau gaf ik mijn vriend een rit met de Lamborghini Gallardo. Het was een verrassing en ik kon dit op een fijne manier met de eigenaar regelen. Ik ben erg tevreden over de service! Het is ook best uniek dat je zelf zonder instructeur oid mag rijden!
Voor onze trouwdag de Lamborghini Gallardo gehuurd. Het contact is uitstekend, de toelichting bij het rijden erg prettig en goed evenals het nakomen van de afspraken. Ontzettend genoten en echt een aanrader. Qua prijs/kwaliteit eveneens erg goed!
Samen met een vriend de witte Lamborghini gehuurd. Vanuit Maarssen vertrokken en echt een geweldige middag gehad! Wat een kick geeft dat om te rijden in zo'n auto! Goede begeleiding en de vrijheid gekregen die je wilt. Top ervaring!
Voor een Vrijgezellenfeest hebben wij de Lamborghini gehuurd, echter super. Heel netjes geholpen, en uniek dat je zonder instructeur mag rijden. De volgende keer ga ik hier zeker weer boeken.
Het heeft onze dag compleet gemaakt. Goede service, fantastische wagen en een geweldig geluid ! En dit alles voor een goede prijs. Echt een aanrader.
Supergaaf om zelf te mogen rijden in een super mooie lamborghini een ervaring en een verjaardag die ik niet snel zal vergeten
Geweldige last minute service om mijn dochter te kunnen verrassen met een rit in de Lamborghini!
Gave auto, goede begeleiding! Kortom een geslaagde middag gehad!
Een geweldig ritje gehad in de Lamborghini Gallardo!
Super gave ervaring met super service!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zeker Supercarverhuur Lamborghini met het openbaar vervoer


Vleuten, Rivierkom-Zuid 280 meter
29
Vleuten, Rivierkom-Zuid 380 meter
29
Harmelen, Heldam 430 meter
102

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid