facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilschool Muiderberg

Zeilschool Muiderberg

Info

Welkom op de facebook pagina van zeilschool Muiderberg. Wij zijn een zelfstandig onderdeel van Watersport centrum Muiderberg



"Zeilschool Muiderberg is een zelfstandig onderdeel van Watersportcentrum Muiderberg.Alles bij onze zeilschool draait om zeilen en plezier!Hier kan jong en oud terecht om op een leuke en dynamische manier te leren zeilen.Het idyllische haventje en het ondiepe water maakt Muiderbergeen fantastische thuishaven voor voor de watersporters."
Adres: zeeweg 4, 1399GP Muiderberg
Telefoonnummer: +31651710696
Stad: Muiderberg
Route: zeeweg 4
Postcode: 1399GP



op zoek naar gerelateerd: Watersportkamp Muiderberg, Surfles Muiderberg, Muiderberg wind, Webcam Muiderberg, Laser Capri zeilboot, Webcam Zeemeeuw Muiderberg, Zeilkamp Muiden, Jeroen C Watersport
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healthy Lifestyle Nutrition Muiderberg Healthy Lifestyle Nutrition Muiderberg 372 meter Haal het beste uit jezelf met een evenwichtige actieve levensstijl. Door uitgebalance...
Carrouselgroep Femmes Fatales Carrouselgroep Femmes Fatales 1 km De Femmes Fatales is de gezelligste dames carrousel groep uit 't Gooi e.o. Elke vrij....
Recensies
Geweldige leraar! eerder ook les in windsurfen gehad, maar wat een wereld van verschil! Met veel geduld en enthousiasme zijn we door verschillende stappen gegaan, door zijn goede uitleg konden wij dan ook echt prima vooruit komen de eerste les! Het water is daarnaast ondiep daar, dat is ook heel fijn leren. Kortom: zeker een aanrader!
De introductie van onze 3 havo klassen heeft dit jaar plaatsgevonden bij Watersport Centrum Muiderberg. De leerlingen hebben zich uitstekend vermaakt met surfen, suppen, zeilen, kanoën en beachvolley. Deze zeil- en surfschool wordt gerund door de sympathieke broers Rafaël en Jeroen den Hartog en hun vader. Hun passie voor de watersport en hun flexibele opstelling hebben bijgedragen aan een fantastische introductie voor onze leerlingen. Familie Den Hartog, nogmaals hartelijk dank daarvoor! Met een groet namens het Goois Lyceum in Bussum.
Heerlijk na ruim 20 jaar weer even een ruim!! uur priveles van Youp gehad en ik kon weer surfen! Duidelijke uitleg, veel geduld en alle tips en tricks die ik kon gebruiken. Heerlijke stek, superfijne relaxte sfeer en Jeroen staat altijd klaar voor een praatje. Er werd ook meer naar mijn behoefte gekeken dan naar de klok die tikte. Superlief! We komen snel terug!
We hebben al twee top zeillessen gehad voor mijn zoon van 12 jaar! Toen ik zeilen leerde, heb ik eerst een week alleen oploeven en afvallen gehad. Mijn zoon zeilt al zelf in plané na twee lessen! Dit ligt zeker aan het verschil in talent, maar ook aan de instructie want die is gericht op plezier maken en ondertussen verschrikkelijk veel leren.
Rafaël is een hele lieve, geduldige en aanmoedigende zeilinstructeur. Ik was niet zo’n held bij mijn eerste zeilles, maar doordat hij je er zo goed doorheen coacht, krijg je vertrouwen in jezelf. Snel nog een lesje, zodat ik zelf een zeilbootje kan huren:
Professionele en enthousiaste laserles gehad! Mooie balans tussen grenzen verleggen en vertrouwen opbouwen. Ook voor totale beginners in een Laser of op een zeilplank een topplek, het eerste gedeelte is namelijk zo ondiep dat je in het water kunt staan. Ik heb gelijk meer lessen geboekt!
Erg leuke en best intensieve privé les in de Laser met Rafael. Top! Grenzen verkend, en beetje overschreden en daarmee weer een aantal punten om de komende tijd aan te werken! Leuke fijne mensen en een hele fijne plek.
Gister les gehad van het meisje met de grote blonde paardenstaart sorry, naam niet onthouden. Het was een hele fijne les. De instructrice heeft het heel goed en leuk gedaan!
Hele fijne les gehad in de laser, Raphael helpt je supersnel op weg door je veel zelf te laten doen. Aanrader!
Joep is een fijne instructeur! Hele gemoedelijke sfeer op de Zeilschool.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid