facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilschool het Molenhuis

Zeilschool het Molenhuis

Info

De leukste zeilschool op het mooiste plekje van Friesland!

Geschiedenis

Onze passie is jou leren zeilen. Het Molenhuis organiseert zeilkampen voor jongeren van 7 tot 18 jaar op de mooiste plek in Friesland. Op onze website kun je zien welke boten allemaal beschikbaar zijn voor jouw leeftijd en ervaring!
Het Molenhuis staat naast een monumentale houtzaagmolen uit 1719, die zelfs nog elke zaterdag draait en open is voor bezoek! Samen met een hecht team van instructeurs en cursisten van alle leeftijden zorgen wij voor weken om nooit meer te vergeten.

Onze taak

Jongeren van 7 tot 18 goed te leren zeilen en tegelijkertijd de leukste week van hun leven te laten beleven. Dit doen wij door het leren zeilen centraal te stellen en daarnaast veel aandacht te besteden aan het groepsgevoel onder de cursisten door bijvoorbeeld elke avond een fantastisch avondprogramma aan te bieden.

Label

Midden in Woudsend staat de in 1710 gebouwde houtzaagmolen De Jager. Aan de voet van deze molen vind je Zeilschool Het Molenhuis.

Zeilschool het Molenhuis organiseert gedurende de hele zomer zeilkampen voor jongeren in de leeftijd van 7 tot 18 jaar. Daarnaast zijn er ook cursussen beschikbaar in de voorjaars- en herfstvakantie. Een ideale gelegenheid om de laatste puntjes van je diploma te halen of om een ander boottype uit te proberen!

Doordat Zeilschool het Molenhuis voor jongeren van alle leeftijden is, komen veel cursisten jaarlijks terug. Ook werkt het Molenhuis met een klein, vast team van instructeurs, waardoor het goed mogelijk is dat je volgend jaar al een aantal cursisten en instructeurs kent. Het Molenhuis is dus één grote familie!

Onze centrale ligging biedt ons de mogelijkheid om op meerdere wateren te gaan varen. Het Slotermeer ligt dichtbij en is een groot, rustig meer waar onze gehele vloot genoeg ruimte heeft.
Aan de andere kant vinden we het Heegermeer, een wat drukker vaarwater met een eiland waar we vaak op zullen lunchen. We zoeken een rustig kommetje op om andere watersporters niet te storen.

Voor de allerjongsten hebben we de Noorder Ee tot onze beschikking. De Noorder Ee is een doodlopend klein meertje wat we helemaal voor onszelf hebben. Perfect om de beginselen van het zeilen te leren.

Één keer per week gaan we met de hele groep op dagtocht naar Heeg, Balk of Sloten en lunchen we in het dorp.

Meestal sluiten we de week af met een grote zeilwedstrijd, die we soms zelfs tegen een andere zeilschool doen! Op vrijdagavond hebben voor de jongsten een knettergekke bonte avond gepland staan, terwijl de oudere leeftijdsgroepen de week afsluiten in de plaatselijke discotheek 't Rom, die speciaal voor ons opengaat!

Producten

Zeilschool Het Molenhuis biedt cursussen aan in de volgende boottypen: Optimist, Laerling, Hobie Catsy, Laser Pico, Hobie Cat T1, RS Feva, Dart 16, Laser Vago, Brisling en Valk.

Cursisten kunnen boeken voor zeilkampen in de leeftijdsgroepen 7-12 (Bonkelaar), 12-14 (Windkoppel), 14-16 jaar (Jager) en 16-18 (Wieken). Deze groepen volgen aparte programma's en hebben eigen bedtijden. Omdat we onze boten indelen op niveau, kan het voorkomen dat cursisten bij elkaar worden ingedeeld.



"Onze passie is om jou te leren zeilen en wij zijn er van overtuigd dat wij jou de leukste week van het jaar kunnen bezorgen! Het Molenhuis is een echte zeilschool in Friesland, die zeilkampen organiseert voor jongeren van 6 tot en met 18 jaar. Het Molenhuis staat op de mooiste plek van Friesland, naast een authentieke houtzaagmolen uit 1719. Omgeven door verschillende meren, is er geen betere plek om te leren zeilen! Samen met een hecht team van CWO gecertificeerde instructeurs en cursisten van alle leeftijden, zorgen wij ervoor dat iedere week onvergetelijk is!"
Adres: Ald Wyk 16, 8551 PR Woudsend
Telefoonnummer: +316 460 267 15
moc.siuhnelomtehloohcsliez@ofni
Stad: Woudsend
Route: Ald Wyk 16
Postcode: 8551 PR



op zoek naar gerelateerd: zeilschool het molenhuis facebook, zeilschool heeg, zeilschool friesland, zeilschool de stipe, zeilschool de kikkert, zeilschool vinkeveen, zeilschool molen woudsend, zeilkamp friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Molenhuis Het Molenhuis 12 meter Allerleukste en gezelligste zeilschool op een prachtig plekje in Friesland! Naast fan...
Tennisvereniging Woudsend e.o. Tennisvereniging Woudsend e.o. 512 meter Gezellig een balletje slaan, voor ieder niveau, voor jong en oud!
Recensies
Prachtige locatie gelegen aan het water. Deze locatie is recent gerenoveerd van binnen en buiten, waardoor het van alle gemakken voorzien is. Denk hierbij aan een grote keuken, nieuwe slaapkamers en een splinter nieuwe eetruimte. De ligging en de gemakken maakt het een ideale groepsaccommodatie voor bedrijfs uitjes, familie weekenden en andere activiteiten.
Mooie accommodatie!! Ideaal voor grote groepen. Heerlijk grote professionele keuken en grasveld erbij. Mooie locatie en direct in het centrum. Schoonmaak.....kan beter.... Maar mocht de pret niet drukken.
Iedere week op zeilschool het molenhuis is de mooiste en leukste week van het jaar! Super leuke stafleden en mega leuke spellen ‘s avonds! Echt een tweede thuis.
Zeer goed gevulde leer- en plezierweek voor de kids en jongeren
Onze zoon 12 jr is deze zomer voor de derde keer bij het Molenhuis geweest. En wederom: superenthousiast en moe :-. De sfeer die de staf van het Molenhuis neer weet te zetten is geweldig. Hij is alle keren in zijn eentje gegaan, best spannend voor een jongen van die leeftijd. Maar hij heeft zich nooit alleen gevoeld. Er heerst een perfecte mix van serieus leren zeilen, hard ontspannen tussendoor en na het zeilen en de aandacht voor groepsvorming. Als ouder is het fijn om tussendoor de enthousiaste foto's te zien en te weten dat je kind het heerlijk heeft. En niet onbelangrijk, de kinderen krijgen heerlijk en gezond te eten!
Super leuke zeilschool. Ik ga altijd met veel plezier op zeilkamp bij het Molenhuis.
De leukste week van het jaar heb je bij zeilschool het Molenhuis! De leukste zeillessen van de beste instructeurs, elke avond een gaaf avondprogramma, meerdere keren per week extra gave activiteiten, de nieuwste bootjes maar ook de mooiste locatie van Friesland, als je hier één keer geweest bent, wil je nooit meer weg <3
Een geweldige zeilschool waar een perfecte combinatie is van goede zeillessen en veel plezier maken! Als je een keer op het Heegermeer vaart tijdens het seizoen dan is het Molenhuis niet te missen! Wat een geweldige sfeer stralen zij uit. Ik zou willen dat ik nog een keer cursist kon zijn!
Wat een super locatie met veel vaarwater keuze! Iedere kampweek is weer opnieuw een feest waar iedereen bij wordt betrokken. De instructeurs zorgen goed voor de kinderen en zitten vol met energie! Naast plezier maken wordt er ook op hoge kwaliteit lesgeven. Zeer zeker een aanrader!
Mooiste zeilschool van Nederland! Top locatie met een molen van bijna 300 jaar oud en een buitengewone gezellige en professionele stafgroep! Elk kind kan hier goed leren zeilen en direct een super leuke vakantie meemaken! Jouw tweede thuis!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid