facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilschool De Stipe

Zeilschool De Stipe

Info

Zeilschool De Stipe - twitter: @DeStipe

Geschiedenis

Je leukste week van de zomer!
We bieden interne zeilkampen met de volgende bootsoorten:
Optimist, Laser Pico, Laser Vago, Topaz Tres , Valk, Dart 16, Topaz Cat 14 en Topaz cat 12. Laerling, én natuurlijk Windsurfen.

Ben jij tussen de 7-18 jaar oud en wil jij ook een onvergetelijke zomerweek? Kijk op de site!

http://www.zeilschooldestipe.nl/

Je kan ons ook altijd bellen,dan helpen we jou de beste boot uit te kiezen.

Onze taak

Op een leuke en onvergetelijke manier leren zeilen en windsurfen

Producten

Zeilweken, Dagzeilschool

Adres: Meerweg 23, Balk, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0514602406
ln.epitsedloohcsliez@ofni
Stad: Balk
Route: Meerweg 23



op zoek naar gerelateerd: zeilschool de stipe facebook, zeilkamp friesland, zeilschool de stipe foto's, meerweg 23 balk, zeilschool balk, zeilscholen, zeilschool de stipe 8561 av balk, groepsaccommodatie de stipe in balk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Stipe De Stipe 14 meter Hoeve Oostenburg is een mooie accommodatie. We hebben deze afgehuurd voor een familie...
Recensies
Hoeve Oostenburg is een mooie accommodatie. We hebben deze afgehuurd voor een familieweekend van bijna 100 personen we hadden ook kamers geboekt in een nabijgelegen hotel voor de ouderen. Vooraf was er een duidelijke en vriendelijke communicatie over de aanwezige faciliteiten. De professionele keuken, bar, geluidsinstallatie, traphekjes voor de kleintjes, het grasveld en ook de zeilboten zorgen ervoor dat we eigenlijk geen betere plek hadden kunnen kiezen. Er bleek zelfs een 24uurs service voor het leveren van nieuwe fusten. Erg handig voor als het bier ineens op is. Fusten werden ook aangesloten. Onder de bar zit een koelkast met vitrine deur voor het overige drank. Voor 80 man die allemaal wijn/bier drinken zijn er net iets te weinig glazen. De open ruimte in de hoeve was een mooie plek om bij elkaar te komen. Kinderen konden zich vermaken met de pingpongtafel op de vide. De uitgifteplek/aanrecht bij de keuken gebruikten we om een lopen ontbijt/buffet neer te zetten. Bij de keuken is een deur naar buiten waar we konden barbecueën. Het magazijn was voor ons een welkome verrassing, namelijk een opslaghok aan de voorzijde van de hoeve met rekken tot het plafond, een grote koelkast en een evengrote vriezer. Het grasveld aan de achterzijde is ideaal voor spelletjes. Er staan ook een aantal tafels met stoelen. Helaas geen ligstoelen ;. Er is parkeerplek voor ongeveer 15 auto's, die ook door de andere groepsaccommodaties gebruikt wordt. In ons geval wat weinig gezien de grote groep. Maar kort minder dan een dag parkeren aan de voorzijde bij de Hubo of verder kan ook goed.
Prima locatie om watersport te doen, alles was leuk. Zeilen met valk zeilboten, suppen en kanoën. Slaapkamers kunnen kleine update gebruiken, evenals de badkamers.
Vandaag gevaren met een gehuurde zeilboot. Deze lag op tijd en keurig compleet gereed. De brandstof is inclusief. Dus je hoeft de brandstof niet apart af te rekenen. Je krijgt duidelijk advies over een mooie zeilroute, bij de windrichting van deze dag. En er varen doorlopend herkenbare begeleidingsboten om zo nodig bij te springen of om advies te geven. We kwamen over prachtige meren en door leuke stadjes en mooie vaarten. Een echte aanrader dus. Het op- en aftuigen moet je wel even weten, maar dat wordt goed uitgelegd. Zeilervaring is zeker gewenst.
Hier geweest met een familieweekend met ongeveer 100 man. We verbleven in het grote, voorste gebouw van de zeilschool. Veel slaapkamers met vrij primitieve bedjes, maar goed te doen. De keuken die in het gebouw zit is groot genoeg om te koken voor grote groepen, maar een beetje veroudert, maar alles doet zn werk nog. Verder een barretje waar wij vooral rond hingen natuurlijk, boven een pingpongtafel en banken om op te zitten. We wc's en douches zijn ook niet de nieuwste meer. Maar kortom: leuk voor 1 of een paar overnachtingen, daarvoor zeker een aanrader
Prima groepsaccommodatie. Waren hier met groep van 30 personen. Ligt ook mooi tegen centrum van Balk aan, met voldoende uitgaansmogelijkheden. Eigenaren vriendelijk en behulpzaam. Alleen keukenvoorzieningen waren niet optimaal oven ging telkens uit, erg warm. Zeker voor herhaling waard.
Goede groepslocatie om te zeilen. Gelegen in het kleine balk op de rand van het dorp zit je op een prachtig plekje. Met een hele rij valken op 100 meter lopen zit je qua zeilen helemaal prima. De slaapkamers zijn prima, met prima bedden. Mindere punten zijn dat de bedden wat kort zijn en er per kamer maar 1 stopcontact is.
Een hele fijne plek om naar toe te gaan. Hele fijne mensen en alles Top geregeld
Prima boten en ruime parkeergelegenheid. Direkt aan het Slotermeer. Perfecte uitvalsbasis.
Topper voor zeilkamp. Kinderen willen jaarlijks weer terug...
Goede boten. Netjes onderhouden. De kampeerboerderij ziet er netjes uit. Niet het modernste van het modernste maar goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid