facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilschool Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer

Info

CWO en VDWS erkende zeil-, surf- en catamaranschool. Lid van Hiswa, ANWB

Geschiedenis

Zeilschool Aalsmeer, dé zeilschool voor plezier en kwaliteit, is in de afgelopen 45 jaar uitgegroeid tot een veelzijdig en bruisend watersportbedrijf. Deze bloeiende onderneming met een unieke mix van persoonlijke aandacht, professionaliteit én plezier wordt met passie geleid door zeilschoolhouder Peter de Wit.

De enthousiaste instructeurs, met leeftijden uiteenlopend van 17 tot 68 jaar, zijn door de zeilschool zelf opgeleid tot afgerond CWO instructeur met ieder zijn eigen specialiteit voor het lesgeven aan jeugd of aan volwassenen.

Ons doel is jou het boeiende samenspel over te brengen van wind, water en boot. Een avontuurlijke ontdekkingstocht waarin leren met plezier en veiligheid centraal staan.

Zeilschool Aalsmeer biedt talrijke mogelijkheden: zeilen, catamaranzeilen, windsurfen, verhuur, kanoën, borrelen, feestje vieren, trouwen, vergaderen, barbecueën en…nog zo veel meer. Met als rode draad natuurlijk de professionele zeil- en surflessen.



"Zeilschool Aalsmeer is uniek door de mix van persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme. Ooit begonnen met 2 zeilboten, nu uitgegroeid tot een veelzijdige vloot met in totaal 160 boten met meer dan 19 bootsoorten, waaronder een sloep, motorbootjes, kano’s, windsurf- en SUP-boards. Dus voor ieder wat wils, ook voor bedrijven, scholen en particulieren die een evenement of feestje willen organiseren. In de warme zeilschoolsfeer waar plezier, professionaliteit, respect en vertrouwen centraal staan, voel jij je vast snel thuis!"
Adres: Kudelstaartseweg 64, 1433 GK Aalsmeer
Telefoonnummer: 0297320122
Stad: Aalsmeer
Route: Kudelstaartseweg 64
Postcode: 1433 GK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zeilschool Aalsmeer webcam, Instructeur Zeilschool Aalsmeer, Zeilschool Aalsmeer Facebook, Webcam Aalsmeer, Zeilschool Vinkeveen, Webcam Aalsmeer watertoren, Zeilboot huren Aalsmeer, Zeilboot huren Westeinderplassen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dekschuit Dekschuit 606 meter Deze dekschuit wordt verhuurd met schipper voor feesten en partijen. Voor meer inform...
Westeinder Rondvaart Westeinder Rondvaart 2 km Voor diegene die het echte verhaal willen horen over Aalsmeer en de westeinder en de ...
Bootjevankootje.nl Bootjevankootje.nl 3 km All round botenverhuurder uit regio Aalsmeer aan de westeinderplassen. We verhuren va...
Recensies
Onze instructeur Julian heeft ons les gegeven. We hebben er allemaal heel erg van genoten en we hebben veel geleerd. Top dag
fantastische zeilschool voor opleiding en plezier in zeilen. echte aanrader voor jong en oud. heeft een gezellig terras en zeer vriendelijke opleiding en bediening. van vele gemakken voorzien.
Het valt en staat vooral bij de instructeur die je hebt en de vriendelijkheid van het personeel aan de balie. Er zijn jeugdige enthousiastelingen die er een mooie ervaring van maken, terwijl anderen een routinematig verhaal afsteken. Ik denk dat het vooral voor de jeugd een hele geschikte zeilschool is.
Heerlijke zeilmiddag gehad met jonge instructeur Siemen. Veel bijgeleerd en gewerkt aan het CWO 1...perfect en snel tot gauw!
Een erg gezellige en sfeervolle zeilschool. Erg vriendelijk mensen en Dirk was precies de juiste instructeur voor onze opfriscursus kielboot zeilen.
Ik ben zelf een cursist en heb erg veel lol op de zeilschool
Topgasten, 2 x een motorbootje gehuurd. Staan je prettig te woord, alles snel en soepel verlopen.
Sfeervolle en professionele zeilschool! Mooie plas om de kneepjes van het vak te leren. Gezellige kantine, en lekkere BBQ. Aanrader voor bedrijfsuitjes!
Prima faciliteiten en uitstekende vaartuigen. Het les programma mag wel iets verbeterd worden. Ik zou bijvoorbeeld graag de knopen eerst op het droge leren voordat ik ze in de boot onder druk moet toepassen.
Slechte zeilschool. Met onweer laten ze de cursisten gewoon door zeilen. Misschien wordt het tijd dat de instructeurs eens een lesje meteo en de gevaren van sommige weertype's gaan leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid