facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilmakerij Miedema Sails

Info

Zeilmakerij Miedema Sails is al jaren een begrip op de wateren. Vakmanschap en het maken van een Nederlands product staat hoog bij ons in het vaandel.

Geschiedenis

Zeilmakerij en watersport

Adres: Gouden Boaijum 6, 8621CV Heeg
Telefoonnummer: +31515443450
Stad: Heeg
Route: Gouden Boaijum 6
Postcode: 8621CV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Zeilmakerij Friesland, Zeilmakerij Sneek, Tuigerij heeg, Vacatures zeilmakerij Friesland, Molenaar zeilen, Zeilmakerij Mare Sloten, Grootzeil Randmeer, Spinnaker Randmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watersportartikelen.com Watersportartikelen.com 22 meter Onlangs via de webshop van Watersportartikelen een setje handschoenen gekocht. Hier h...
Slagerij Rinia Heeg Slagerij Rinia Heeg 550 meter Uw slager voor de dagelijkse boodschap!
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 550 meter Niet al te ruime winkel, maar wel alles goed verzorgd en heel behulpzaam personeel.
Gerse pief Gerse pief 736 meter Gerse Pief is een merk wat producten zal gaan bieden voor de heer. Gerse Pief maakt o...
Erindi Webshop Erindi Webshop 769 meter Erindi webshop is een samenwerking tussen Paardenmesttest Erindi & Dinco. Door deze s...
TVHeroes.NL TVHeroes.NL 789 meter TVHeroes.nl is een speelgoed webwinkel met de bekende actiehelden van TV!
BELIO BELIO 790 meter BELIO is een GPS Horloge Telefoon Tracker voor kinderen met een real-time volgsysteem...
Recensies
Prachtige buiskap en fokkehoes! Levertijd was wat langer maar zeker het wachten waard. De oude kuiptent die ik nog had hebben ze strak gemonteerd aan de nieuwe buiskap. Telefoonhoesje aan binnenzijde, zwarte greepstrook en zwarte details zijn super! Blij met de aankoop!
Vrijdag 8 april 2022 pizza's gebakken voor het personeel .
We constateerden een probleempje met stiksel van een rits op de sprayhood. Gebeld naar Miedema en Ron gaf aan dat we direct langs konden komen. Toen we kwamen aanvaren stond Chris al op de steiger. Hij bekeek het probleem en gaf aan dat dit direct gerepareerd kon worden. Terwijl een van de medewerksters met de reparatie bezig was liet Chris mij het bedrijf zien. Fantastisch geholpen dus. Ze hebben er weer een klant bij! Dank jullie wel.
Goede zeilmaker. Bij schade aan je zeilen altijd bereid om snel te helpen twee zeer plezierige ervaringen. Laat nu nieuwe fok maken. Ben zeer benieuwd naar resultaat.
Wat mij aansprak bij deze zeilmakerij is dat ze als een van de weinigen nog in Nederland produceerden. Een zeil koop je bij de zeilmaker en niet bij een zeilmaker die zijn zeilen elders laat maken. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe zeilen en mijn Beneteau vaart weer heerlijk aan de wind.
Slechte ervaring, half jaar levertijd als er al geleverd wordt, mijn bootkap is nooit geleverd, mail contact is ook geen aanrader, telefonisch wel goed geregeld. Geen aanrader.
Keurig bedrijf, zeer hulpvaardig maar denk wel mee als je bv een tent op je boot wil anders pakt het achteraf toch niet helemaal zoals je het gewenst had!
Tijdens het zeilen een losse naad in de Rolfok opgemerkt. Donderdagmiddag even langs geweest, en dezelfde dag nog gemaakt. Super!
Zelfs op zaterdag kun je zeilen brengen
perfect grootzeil geleverd voor mijn macgregor 26
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid