facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilmakerij Hendriks

Adres: Damweg 2, Utrecht Oudewater
Telefoonnummer: 06 38 09 62 22
Stad: Oudewater
Route: Damweg 2
Postcode: Utrecht


Recensies
We zijn via internet hier, let op de woordspeling: verzeild geraakt. De vouwwagen was toe aan een kleine reparatie en wat aanpassingen aan het dekzeil. Vriendelijk, professioneel en ouderwets vakmanschap. Zelfs de verlichting van de vouwwagen werd nog gecontroleerd bij het wegrijden! Een absolute aanrader!
Via internet dit bedrijf gevonden. We hebben een zeil voor onze veranda laten maken. We zijn hier zeer tevreden over. De service is top net zoals de prijs/ kwaliteit verhouding. Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Top zaak, kwam al bij Hendriks en wist dat er een nieuwe eigenaar was. Keurige aardige vent, netjes werk en prijzen, komt afspraken na. Een aanrader !!!
Erg fijne kerel, die verstand van zaken heeft. Een ambachtsman in hart en nieren. Kortom, iemand waar je wat aan hebt. Hier kom ik zeker weer terug voor andere klussen.
Netjes geholpen, top service! kom ik zeker bij terug.
Aardige mensen en behulpzaam. Denkt mee voor oplossing. En niet duur.
Kwaliteit zeilen voor een goede prijs en super service.
Goed en netjes vakwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid