facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeilklipper de Twee Gebroeders

Zeilklipper de Twee Gebroeders
"Tweemast zeilklipper uit het jaar 1900. Sfeervol en comfortabel zeilen in stijl vanuit Muiden en omgeving. Fantastische beleving voor uw bedrijf, familie of met vrienden."
Adres: Muiden tov Herengracht 88, Muiden
Telefoonnummer: +31652335375
Stad: Muiden
Route: Muiden tov Herengracht 88


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sorgbasis Sorgbasis 122 meter Sorgbasis zet zich in om de zorg te gaan ondersteunen op culinaire en circulair gebie...
Vintage Servies Huren Vintage Servies Huren 4 km Wat een leuk servies, en wat een goeie service! Gezellig etentje met vrienden gehad.....
Recensies
Wat een heerlijke dag op dit prachtige schip! Erg professioneel en toch een ongedwongen en gezellige sfeer. Hapjes van zeer goede kwaliteit en ruim voldoende met als afsluiting een uitgebreide bbq. Van meerder gasten complimenten gekregen over het personeel en de locatie. Absoluut een aanrader voor een goed verzorgde dag op het water.
Wij hebben een geweldige ervaring gehad tijdens een dagje zeilen op zeilklipper “Twee Gebroeders”. We - een groep van zo’n 40 personen - zijn de gehele dag tot in de puntjes verzorgd. Uitstekende wijn, lekkere borrelhapjes, en een fantastische barbecue waar iedereen het nog steeds over heeft. Ook het feit dat er voldoende tijd was om lekker te zwemmen heeft bijgedragen aan een fabuleus mooie dag! Wij willen John en zijn team hartelijk bedanken voor het organiseren en de professionaliteit waarmee zij dit hebben uitgevoerd. Wij komen zeker terug voor een tochtje en raden iedereen aan dit ook te doen…
Gisteren voor de tweede keer een zeildag met en voor collega's georganiseerd op de prachtige Twee Gebroeders. Wat een mooie, nette en comfortabele klipper is het ook. Het voelt als thuis en eigen. John, de eigenaar is aardig en blijft goed in contact waarbij hij open staat voor al je ideeën. Hij denkt mee en is vriendelijk. Mede door zijn gastvrije, professionele en amicale bemanning hebben we wederom een fijne ervaring achter de rug. Absoluut een fijne dag gehad. Op naar nmr 3 wat mij betreft! Hartelijke groet; Zeynel namens 'Ahoy! Verbinding en plezier te water 2023'.
Hi John, Wat een geweldig schip én goed concept heb je! We hebben met onze groep van ongeveer 30 collega's een heerlijke middag en avond gehad. Het doel was om een fijn, onbevangen en gezellig uitje te hebben waar niets hoeft, maar wel van alles kan zoals helpen met zeilen en zwemmen en dat is uitstekend gelukt! We kregen heerlijke hapjes voorgeschoteld, de bar was top en het eten goed verzorgd. Vooral jullie gastvrijheid en relaxte houding Iedereen heeft enorm genoten, en de vraag "kunnen we dit vanaf nu elke woensdag doen?" is denk ik een geweldig compliment. Ik kan het iedereen aanraden die zoekt naar een leuk en toegankelijk bedrijfsevent met simpelweg goede service!
Juni 2023 Een geweldige middag en avond gehad op Zeilklopper de Twee Gebroeders. John en zijn team creëren een hele ontspannen sfeer waarbij niets moet maar bijna alles kan! De horeca was tot in de puntjes verzorgd, van hoog niveau en het was een leuke toevoeging dat ook de handen uit de mouwen moesten. Geen betere plek en manier om mijn 60ste verjaardag te vieren! Veel dank voor deze fantastische ervaring!
Wat een perfecte dag!! Ter gelegenheid van ons jaarlijkse personeelsuitje waren we dit keer te gast aan boord van de Twee Gebroeders en dat is ons enorm bevallen. Een tot in de puntjes onderhouden schip met zeer aangename bemanning in de vorm van schipper John, chef catering Martine en matroos Marco die eigenlijk schipper is van de Volharding. Niets was hen te veel en het heeft ons ook aan niets ontbroken. Een perfecte dag op het IJsselmeer. Echt een aanrader!!
Hele leuke tocht,.lekker eten en super vriendelijke bemanning. Echt een aanrader!
We hebben een super leuk team uitje gehad bij jullie. We zijn heel gastvrij ontvangen door jullie crew. Heerlijk genoten van een drankje en een hapje aan dek en aansluitend lekker gegeten beneden in de gezellig ingerichte ruimte. Heel goed verzorgd allemaal. Echt een aanrader.
Heerlijke zaterdagmiddag gehad op deze prachtige klassieke klipper. Voor mij een heel bijzondere ervaring om op zo'n schip te kunnen varen. John en zijn crew waren geweldige gastheren en wisten een ontspannen sfeer te creëren in de samenwerking met hun tijdelijke bemanning.
Vandaag met collega’s meegevaren op deze zeilklipper. Ondanks dat er weinig wind was een heerlijke dag gehad waarbij het aan niets ontbrak. Bedankt het was top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid