facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeeuwse Evenementen

Zeeuwse Evenementen

Info

Zeeuwse Evenementen is de totaal partner voor ieder te organiseren event. Van bbq en buffet tot inrichting en organisatie. Tevens verhuren wij elektrische voertuigen zoals fietsen en golfkarren vanuit diverse service points in de regio.

Geschiedenis

Wij ontzorgen je, van A tot Z. Voor evenementenorganisatie, elektrisch vervoer en catering ben je bij ons aan het goede adres!

Uitjes en lekker eten
We helpen je de mooiste weggetjes te vinden naar idyllische plekken op strand, in de duinen of in de polders. Een fietstocht met goede elektrische fietsen. Of stap je liever in de citymobiel of op de ludieke Lopifit? Dat kan ook.

Honger gekregen? Voor jou reserveren we een leuk restaurant. Toch liever thuis blijven? We verzorgen ook uitgebreide barbecues of buffetten.

Of je nu al picknickend wilt proeven van de heerlijkste lokale producten, stadjes en dorpen wilt verkennen. Of je wilt de dag afsluiten met de ondergaande zon. We kunnen alles voor je regelen.

Je eigen evenement
Wil je zelf een evenement organiseren? We hebben ruime ervaring met personeelsuitjes, bedrijfs- en publieksevenementen en helpen je daar graag bij. Catering en partyverhuur, springkussens en attracties, (kinder)animatie en entertainment, shuttlediensten – we hebben alles in huis.

Zeeuwse Evenementen, jouw totaalpartner voor een unieke beleving!

Producten

Zakelijke events - catering voor bedrijven - teamuitjes - personeelsuitjes - elektrisch vervoer

Adres: Buys Ballotstraat 4, 4507 AL Schoondijke
Telefoonnummer: 0623732494
ln.netnemeneveeswueez@ofni
Stad: Schoondijke
Route: Buys Ballotstraat 4
Postcode: 4507 AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makkey Makkey 379 meter
Recensies
Afgelopen vrijdag, aan het strand bij Breskens, genoten van de heerlijke picknickmand, die met veel zorg en liefde was bereid.
Geweldige sport en spel activiteiten. Leuk georganiseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid