facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeeuwland

Zeeuwland

Info

Zeeuwland is de woningcorporatie van Schouwen-Duiveland en Walcheren.

Onze taak

Plezierig wonen met elkaar

Producten

Huurwoningen
Koopwoningen
Garages
Bedrijfsruimte

Adres: 4301BZ Zierikzee
Telefoonnummer: 0111 418080
ln.dnalwueez@ofni
Stad: Zierikzee
Postcode: 4301BZ



op zoek naar gerelateerd: zeeuwland koopwoningen, servicelijn zeeuwland, zeeuwland telefoonnummer, zeeuwland storing, zeeuwland inloggen, zeeuwland klussendienst, mijn zeeuwland, zeeuwland huur opzeggen
Recensies
Wat een Geweldig Bedrijf Zeeuwland. Super meegedacht keurig gerenoveerd. Zeeanemoonweg We zijn er blij met al de aanpassingen. Wat een Feest ons woon genot is zeker naar 200% gegaan wij danken u Hartelijk en zeker niet vergeten. Het Hele Geluk team wat een Giganten. Diepe Buiging voor deze Heren Vakmensen. Die moet u zeker niet inruilen. Daar zijn er maar weinig van. Groetjes Tim.
Goede en mee denkende woonstichting. Zijn bereid om mee te helpen voor een passende oplossing, woning. Gewoon goed.
Mooie beloftes maken en streven naar de woongenot huurders met valentine een kaartje gekregen in de bus hoe ze instaan voor de huurders. Onderhoud laten ze liggen hier en daar prutje... maar verder mag in je in de kou zitten en het liefst vervangen ze delen met gedatteerd materiaal. Woongenot streven we naar zeiden ze maar innen al het geld maar voeren slecht onderhoud uit...eigenlijk komt het erop neer dat je onderbedeelde bent. Beste directeur ik zou me schamen.
Ben al twee maanden bezig met een klacht indienen water overlast en tocht door de slechte deuren en ramen en wordt nog steeds niet helemaal opgelost.
Altijd netjes geholpen door Zeeuwland.
Wooncorporatie die niks doet voor de huurders. Valse beloftes en voert de oplossingen niet uit die ze beloven. Leggen het probleem bij de huurder. Triest bedrijf. Int alleen het geld en jou problemen met je huis zijn voor jezelf.
Ik wil even wat kwijt. Wat een aanfluiting in het Anker in Bruinisse. Vanuit de gemeente worden nieuwe tegels neergelegd i.v.m. het opknappen van de voortuin. Maar zeeuwland legd hierbij aansluitend tegels van 50 jaar oud terug. Jammer dit.
Schandalig , nooit zo woningcorporatie meegemaakt . Problemen oplossen dat wordt vaak belooft maar niks mee gedaan helaas . Diep triest voornamelijk bepaalde mensen waar voornamelijk mij ouders mee te maken hebben . Maar ieder maand grof geld innen daar zijn ze weer beste in zonder oplossingen . Geen ster waard
Als huurder ben ik tevreden over zeeuwland. Altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, maar ook via de mail.
Deze mensen wijzen je zomaar op basis van een onterecht vermoeden en zonder volwassen overleg, een huis af in het dorp waar je al je leven lang wilt wonen. Schandalig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zeeuwland met het openbaar vervoer


Zierikzee, Gemeentehuis 390 meter
132
133
Zierikzee, de Wieken (Centrum) 400 meter
592
Zierikzee, Gemeentehuis 480 meter
132
133
633

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid