facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeeuwind

Zeeuwind

Info

Zeeuwind ontwikkelt en exploiteert windparken. Hier blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van windenergie en andere vormen van duurzame energie.

Geschiedenis

Zeeuwind is een coöperatie voor windenergie.
De coöperatie heeft als doel het gebruik van windenergie en andere vormen van duurzame energie te bevorderen en daarmee bij te dragen aan een leefbare wereld. Het werkgebied van Zeeuwind is Zeeland. Het ledenbestand van Zeeuwind bestaat uit Zeeuwse gemeenten, verenigingen en bedrijven en - voor het merendeel – uit particulieren. Zeeuwind is met ruim 1500 leden de grootste windcoöperatie in Nederland.



"Zeeuwind is een coöperatie voor duurzame energie. Sinds 1987 zetten we ons in om Zeeland een duurzame toekomst te geven. Door het ontwikkelen van duurzame projecten zoals wind- en zonneparken en andere duurzame innovaties. Dat doen we met en voor onze leden. Want wij zijn ervan overtuigd dat we alleen samen Zeeland kunnen verduurzamen. Door lokaal op te trekken en niet alleen de lasten maar ook de lusten te delen."
Adres: Edisonweg 53F, 4382NV Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-474187
Stad: Vlissingen
Route: Edisonweg 53F
Postcode: 4382NV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Zeeuwse stroom Zeeuwind, Windmolens Goes, Energie coöperatie Zeeland, Windparken Zeeland, Windpark Kats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buijs Energy Buijs Energy 2 km Buijs Energy heeft mijn panelen geleverd en geplaatst. Het proces verliep goed en sne...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid