facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeeuw & Zeeuw Kia Nootdorp

Zeeuw & Zeeuw Kia Nootdorp
Adres: Oudeweg 29, 2631 PA Nootdorp, Nederland
Telefoonnummer: 015 310 9955
Staat: Zuid-Holland
District: Pijnacker-Nootdorp
Stad: Nootdorp
Route: Oudeweg
Huisnummer: 29
Postcode: 2631 PA


Openingstijden

maandag: 07:45–19:00
dinsdag: 07:45–19:00
woensdag: 07:45–19:00
donderdag: 07:45–19:00
vrijdag: 07:45–19:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Hele fijne mensen die me goed en duidelijk te woord staan. Je kan bij alle vragen bij hun terecht en leggen in simpele uitleg alles uit waardoor je goed begrijpt wat er is gedaan met de auto en waarvoor. Ook het kopen van een auto is heel erg relax. Niet zoals bij andere auto bedrijven dat je onder druk wordt gezet.
Al meer dan 15 jaar trouwe klant.nZowel voor onderhoud als verkoop, super service.nHier word er nog naar je geluisterd, als klant, NIET als nummer.nEen TOP TEAM!!!!!!
Voor mij een prettige locatie, vlak bij. Het onderhouden van mijn auto, tanken en bandenpomp. Aardig personeel die met het maken van een afspraak ook graag meedenken.
Heel vriendelijk en snel geholpen en vriendelijk personeel kom uit Rijswijk voor de onderhoud van onze twee auto's.
Een aantal jaren geleden zocht ik een kleine stads auto. Ik kwam terecht bij deze Kia dealer. Wij werden toen door mevrouw Vink goed geholpen en begeleid. Wij hadden hier vertrouwen in en bestelde de Kia. Het zou ongeveer 2 maanden duren dat de auto er was. Maar in tussentijd liet mijn oude auto mij in de steek. Dus ik vroeg aan Kia om hulp. En zij kwamen met een super oplossing. Ik mocht een huurauto lenen voor de overbrugging met de zelfde kosten van de privé lease auto. Wij helemaal blij. Daarna zijn wij altijd goed geholpen met alles. Altijd koffie klaar en je word keurig geholpen door iedereen.nZelf toen ik na ander half jaar mijn auto weer wilde inleveren, hielp de lease bedrijf mij goed met een passende oplossing.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid