facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeeslag uit Harlingen

Zeeslag uit Harlingen

Info

Percussie aan de Waddenzee
http://www.zeeslagharlingen.nl/

Adres: Rommelhaven 22, 8861 AS Harlingen
Stad: Harlingen
Route: Rommelhaven 22
Postcode: 8861 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagwerkgroep Cadence Harlingen Slagwerkgroep Cadence Harlingen 659 meter Cadence is een slagwerkgroep uit Harlingen. Momenteel bestaat de groep uit 12 enthous...
Harlingen Ongeschut Harlingen Ongeschut 967 meter Top evenementenorganisatie, originele evenementen en ontzettend aardige mensen!
Recensies
Prachtig mooi evenement dat één keer in de vier wordt gehouden. Parkeergelegenheid is prima geregeld, wij kwamen vanuit Heerenveen en parkeren op een weiland en met shuttlebus wordt je mooi in de buurt afgezet. Veel prachtige schepen aan de kades om te bewonderen. Daarnaast wordt er nog van alles omheen georganiseerd, zoals muziekoptredens, bonte markt, Crew Parade, lezingen en aanwezigheid van food trucks.. Op naar 2022!
De organisatie is super geregeld, de trainees zijn keurig op tijd vertrokken naar Esjberg Noorwegen, en hen wacht een leuk avontuur. Straks in het mooie Harlingen met zn vele kleine en grotere restaurants genieten van de muziek en eten . Kortom....Harlingen where else.
Als vrijwilliger 6 dagen geweest het was een top evenement
Tolshiprace Harlingen 2018. Prachtig evenement maar voor rolstoelers op vele punten niet rolstoelvriendelijk
De organisatie had een boel zaken keurig geregeld.Behalve de toestroom mensen na het leeglopen op de pier na het beëindigen van de sailrace . De voetgangers blokkeerden in de volle breedte het voetpad tot aan het station. Even de bel laten horen met gevolg grote bek wij lopen hier,u rijdt maar op de rijweg en wil u dit niet wij lopen hier en dan loopt u ook maar.Op de rijweg fietsen ,hier zitten wettelijke regels aan, als er voor fietsers een fietspad is aangelegd, hoort de fiets daar dan niet. Je zou dus verwachten dat we samen die fietsstrook hadden kunnen gebruiken, wandelaars rechts,fietsers linksAchter elkaar lopen en achter elkaar fietsen..Neen dus ,aan de kant gaan of laten passeren was er niet bij. Dus vraag ik u als organisatie zet voortaan een verkeersregelaar in die wandelaars leidt naar het trottoir van de Aldi over het spoor over de weg naar het trottoir..Dit is onacceptabel.Grote bek krijgen en geen doorgang verlenen een domper op de feestvreugde.
Geweldig moet je zien, mooier dan bv. Sail Amsterdam
Prachtig evenement. Wel druk, maar niet zo massaal als in Amsterdam. Genoten van de imposante boten die te bezoeken waren. Jammer dat er 2 grote Russische schepen ontbraken, maar daar kan de organisatie natuurlijk niets aan doen. Over 4 jaar zijn we er zeker weer bij ....
Een geweldig evenement en zeker een geschikte plaats hiervoor. Overweldigend was het zeker met voor groot en klein genoeg vertier. Maar waar het om gaat zijn natuurlijk de prachtige zeekathedralen ofwel de mooie grote zeilschepen. Bewondering voor de organisatie.
Geen windjammers met zeilen op. Alleen een paar kleinere schepen hadden wat zeil gehesen. Beetje rommelig geheel. Soms drie schepen achter elkaar en dan weer een hele poos niets. Ook heel jammer dat de twee grootste tall ships op het laatste ogenblik besloten hadden niet aan te meren in Harlingen.
Een goede organisatie en heel druk op die dagen moeite waardig om te komen kijken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid