facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeelen Fietsverhuur

"Verhuur fietsen met ruim assortiment fietsen , ebike’s , tandems , atb’s , bakfietsen en nog veel meer!"
Adres: Willem Barentszkade 15, 8881 BC West-Terschelling
Telefoonnummer: +31562448165
Stad: West-Terschelling
Route: Willem Barentszkade 15
Postcode: 8881 BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30
Zondag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: fietsverhuur terschelling formerum, fietsverhuur friesland, zeelen fiets inleveren, anwb bovag zeelen fietsenverhuur, noorderlicht fietsverhuur, zeelen fietsverhuur vlieland oost-vlieland, tijs knop, fietsverhuur anjum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noorderlicht fietsverhuur Terschelling Noorderlicht fietsverhuur Terschelling 111 meter Altijd goed geregeld, goede kwaliteit fietsen en hondenkarren, goede online service e...
Wiegman Scooter & Tuktuk verhuur Terschelling Wiegman Scooter & Tuktuk verhuur Terschellin... 357 meter Scooters waren oké. Personeel had er niet zo veel zin in naar mijn idee. Absoluut gen...
Jonker Terschelling Jonker Terschelling 641 meter Goede service, vriendelijke mensen. Fantastische en bikes met heel veel kracht. Binne...
Recensies
Alles perfect geregeld: fietsen stonden klaar bij aankomst met de Koegelwieck, bagage werd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd bij de accommodatie en daar ook weer 's morgens vroeg bij vertrek opgehaald. Prima fietsen en buitengewoon vriendelijk personeel. Volgende keer weer Zeelen!
Goede snelle service. Dicht bij de haven en nette fietsen. We konden snel op weg met de 2 tandems. Voor een rondje over het eiland. Je krijgt ook een routekaartje maar de routeplanner werkt ook prima.
Op de dag voor vertrek, een lekke band en het was op een zondag. Het was mijn eigen fiets, dus niet gehuurd. Na telefonisch contact met een van de medewerkers zeer goed geholpen. De fiets naar de dichtstbijzijnde winkel gebracht, daar achtergelaten en voor 1 dag een fiets gehuurd. Mijn eigen was de volgende dag om 9.00 uur gemaakt en wij konden dus op tijd met de boot weer naar huis. Prima service.
Afgelopen week 2 elektrische fietsen gehuurd bij Zeelen, bij aankomst op Terschelling even melden en de fietsen stonden klaar voor gebruik. Met 1 fiets wat probleempjes gehad maar dat werd super opgelost door Zeelen. Met in elk dorp een service punt kun je goede service verlenen. Top bedrijf en een aanrader voor iedereen.
Het was lang geleden dat ik op een fiets had gefietst die zo soepel liep als degene die ik bij zeelen had gehuurd. In de stad heb je op de een of andere manier altijd een barrel met een slag in het wiel. Naast een prima fiets is de service van het brengen en ophalen van je bagage ook aardig luxe. En het scheelt een hoop gedoe. Ze waren mijn tas perongeluk even vergeten, maar 15 minuutjes later stond hij er gewoon. Dus geen probleem. Kortom, een aanrader
Super goed geregeld! Vanaf de boot stond er meteen een busje klaar voor de bagage en de fietsen konden we meteen meenemen. Een van de fietsen vertoonde een storing en we kregen meteen een andere mee op een andere locatie. Hele goede service en vriendelijke mensen. Groot voordeel dat er meerdere filialen op het eiland zijn.
Geen reservering maar zonder probleem lukte het om toch fietsen te huren. Een week heerlijk kunnen fietsen. Bagage werd gratis naar camping gebracht en ook het ophalen was geen probleem. Ze hebben het beter voor elkaar dan de bagageafhandeling op Schiphol.
een week fietsen gehuurd bij Zeelen. na 3 dagen had ik een platte band. helaas na sluitingstijd natuurlijk. een app gestuurd, en de volgende morgen al vroeg had ik reactie. ze kwamen de fiets omruilen! perfect geregeld! heerlijke fietsen. geweldige service.
Hadden vooraf fietsen gehuurd maar het was uiteindelijk echt veel te slecht weer hele dag regen. Erg jammer dat er geen compensatie is aangeboden. Fietsen waren verder prima, niet goedkoop. Als je de fietsen in de avond ophaalt betaal je de volledige dag.
Weer een fijn verblijf gehad op Terschelling, goed en snel geholpen door dit bedrijf, we hadden 2 elektrische fietsen. Het enige minpuntje vonden we beide toch wel de zadels, deze zitten niet fijn, waardoor het fietsen een iets mindere leuke activiteit werd gedurende 3 dagen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid