facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeelandcare

Zeelandcare

Info

MKA groep is een zorgorganisatie met verschillende locaties in Zeeland en Brabant. Zo brengen wij zorg weer dicht bij u.

Geschiedenis

Zeelandcare is een zorgorganisatie met verschillende locaties in Zeeland en Brabant. Zo brengen wij zorg weer dicht bij u. Bij Zeelandcare kunt u terecht voor een groot aantal behandelingen op het gebied van planbare zorg. Dat is zorg waar u van te voren een afspraak voor maakt en die niet spoedeisend is. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van een verstandskies of het plaatsen van een nieuwe knie.

Onze locaties zijn kleinschalig en onze medewerkers nauw betrokken bij uw zorgtraject. Bij Zeelandcare staan kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht voorop.

Adres: Boulevard Bankert 156B, 4382 AC Vlissingen
Telefoonnummer: 088 - 19 01 901
Stad: Vlissingen
Route: Boulevard Bankert 156B
Postcode: 4382 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Zeelandcare reviews, Zeelandcare vacature, Zorgbalie Terneuzen vacatures, Thuiszorg Zeeland vacatures, Nachtzorg Zeeland, Particuliere huishoudelijke hulp Zeeland, Zzp thuiszorg Breda, Nachtzorg thuis zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FCIC FCIC 695 meter Op 18 oktober 2015 rent Bart Brackel de marathon van Amsterdam voor de stichting Fami...
Vital Touch Massage therapie-Marjolein Houben Vital Touch Massage therapie-Marjolein Hoube... 3 km Vital Touch Massage therapie biedt massages voor een gezond lichaam en een gezonde ge...
Recensies
Nul sterren is in deze nog teveel. Mijn hulpbehoevende ouders van respectievelijk 80 & 81 jaar hebben al negen! weken geen thuiszorg meer gekregen. Telkens wordt er een afspraak ingepland en op de dag zelf komt er doodleuk niemand opdragen. Schandalig hoe dit bedrijf met ouderen omgaat. Bellen wordt niet op gereageerd, problemen worden niet verholpen. Sterker nog dit bedrijf laat ouderen letterlijk creperen. Zelf heb ik A&A thuishulp en daar kan dit bedrijf qua zorg, klantvriendelijkheid én bereikbaarheid nog enorm van leren. Mocht u de mantelzorger zijn, een desbetreffende gemeente, neem dit bedrijf AUB niet onder contract want dat scheelt u enorm veel ergernis. Zélden zo’n slecht “bedrijf” meegemaakt, schan-da-lig. Nb; heb van WMO begrepen dat de hulp niet komt opdagen maar alle uren wél bij het WMO door Zeeland “care” worden gedeclareerd. Ik noem dit crimineel want uiteindelijk betaalt u en ik de rekening.
Ik ben relatief snel geholpen met een nieuwe hulp. Heel fijn en prettig contact met de medewerkers!
Heb er een tijdje voor gewerkt. Maar moet overal zelf achteraan. Ben blij dat ik een andere baan heb. Voor de cliënten vond ik het erg om weg te gaan. Maar nog fijne contacten met over gehouden.
Zelfs niet 1 ster waardig. Voor mij 0 sterren.
Word zeer slecht omgegaan met werknemers. Niet beantwoorden op mails verschillende afdelingen. Blijf er maar achteraan gaan telkens geen reactie zelfs als je belt moet het via de mail. Niks aan werknemers laten weten dat mensen weg gaan. Ze zijn zo onverantwoord naar hun werknemers heel jammer dit. Zou hier niet gaan werken!
Zeer tevreden. Goede communicatie!
Zeer slecht!!! Personeel zegt een dag van te voren af dat ze niet meer komen. Ze kunnen dan niemand anders meer regelen, omdat het te kort dag is. Dan krijg je een nieuw iemand en die komt gewoon niet opdagen. Wordt gewoon niks aan gedaan
Ik bel al 2 weken aan het bellen voor het starten van huishoudelijke hulp. Al 5 x afspraken gemaakt met mij maar komen deze niet na. Heel frustrerend in deze situatie. Zo een instantie hoort juist zorg aan te bieden ipv meer zorgen..
Slechte ervaringen laat mij al 2xzittenzonder hulp
Plezierige collega’s op kantoor en heel veel verschillende leuke cliënten om huishoudelijke ondersteuning te verlenen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zeelandcare met het openbaar vervoer


Vlissingen, Badhuisstraat 220 meter
56
58
Vlissingen, Badhuisstraat 250 meter
56
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid