facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeeland Vakantiewoningen

Zeeland Vakantiewoningen

Geschiedenis

Zeeland Vakantiewoningen is een recreatiebedrijf in Den Osse aan het Grevelingenmeer. Wij verhuren particuliere vakantiewoningen in Den Osse en Renesse. Van groot tot klein, van eenvoudig tot luxe.

Tevens verhuren wij een vijf-sterren groepsaccommodatie voor groepen van 20 tot 46 personen. Een ideale accommodatie voor families, scholen, duikers en vriendenclubs.

Daarnaast hebben wij veel klanten in Den Osse: huiseigenaren die ons inschakelen voor verbouwingen, renovaties, tuinonderhoud en maandelijkse toezicht op hun vakantiebungalows.

De eigenaren van Zeeland Vakantiewoningen, Stefan en Simone Boots zijn initiatiefnemers van het project 'Natuurlijk Zeeland' wat o.a. al heeft geresulteerd in het boek 'Natuurlijk Schouwen-Duiveland, de kanoroute tussen Den Osse en Ellemeet en de belevingswebsite www.natuurlijksd.nl.

Adres: Blankersweg 4a, 4318 TV Brouwershaven
Telefoonnummer: +31 111 692500
Stad: Brouwershaven
Route: Blankersweg 4a
Postcode: 4318 TV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Vakantie Zeeland 2022, Zeeland Vakantiewoningen blankersweg 4a, Home to go Zeeland, Vakantiehuis Brouwershaven te koop, Zeelandhuisjes, Zeelandverhuur, Vakantiepark Brouwershaven, Brouwershaven Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ferienhaus Sternsand Ferienhaus Sternsand 739 meter Vertaald door Google In september hebben we vakantiehuis Sternsand voor een week gebo...
Huisje brouwershaven. Huisje brouwershaven. 2 km Huisje te huur
Recensies
Leuk om te kano varen.
Niet een erg gezellige accommodatie, maar voor grote groepen ideaal. Zeer veel ruimte zowel binnen als buiten! Ook veel ruimte om te fietsen! Het is goed toeven op het Zeeuwse platteland!
Het is een top locatie voor grote groepen.
Bedden zijn verschrikkelijk. Tweede nacht op rij dat ik geen oog dicht doe. Ga nu slapen in mijn auto en breek mijn verblijf hier af. Ga naar huis !!
Fijne nette accomodatie
Hele prettige ontvangst en zeer leuke vakantiewoningen
Vriendelijk en service
Goede service, vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid