facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeehonden Safari Zeeland

Zeehonden Safari Zeeland
Adres: Jachthaven Den Osse 1, 4318 NA Brouwershaven
Telefoonnummer: +31 6 22207658
Stad: Brouwershaven
Route: Jachthaven Den Osse 1
Postcode: 4318 NA



op zoek naar gerelateerd: Zeehondensafari Grevelingenmeer, Zeehonden brouwershaven, Boot zeehonden Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
I Love Brouwershaven I Love Brouwershaven 2 km Houden van Brouwershaven
Recensies
Ruime boot, vriendelijke bemanning. Bij de zeehondjes draaide de boot rustig rond, zodat iedereen de zeehondjes kon zien. Was een leuke tocht. En de horeca aan boord heeft schappelijke prijzen. Leuk uitje.
Zeehonden bezichtiging viel wat tegen. 50 minuten heen varen, 10 minuten langs de zandbank met de zeehondjes en weer 50 minuten dezelfde vaart terug. Aan boord mag geen eigen consumptie genuttigd worden, maar de bediening is erg langzaam voor een vervolg drankje.
Nog geen mening over de tocht naar de zeehonden want de boot zat helemaal vol dus volgende keer beter én vooraf online tickets bestellen om een volgende teleurstelling te voorkomen. Parkeren kan in ieder geval gratis dichtbij.
Gezellig op de boot wezen varen, Zeelandbrug van onder bekeken en wat zeehonden. Drank en eten op de boot was koud en vers, alleen t personeel achter kassa moet beter opletten met geld terug geven. Is een kwestie van kijken tellen en terug geven.
Geweldige ervaring met een mooie school bruinvissen als extra!
Leuke safari tocht. Zeehonden gezien. Tocht duurt 2 uur. Tip! Kom ruim op tijd zodat je een goede plek heb op de boot. Wat erg vervelend is zijn de mensen die 5 minuten voor aanvang komen en de beste plek willen hebben en zich wurmen bij jou plek. Overigens kan de organisatie hier niks aan doen.
Leuke activiteit en veel zeehonden te zien. Boot niet bijzonder, maar van alles voorzien. Veel te koop aan boord, maar je mag geen eigen eten en drinken meenemen. Kaartjes kopen kan online, maar alles moet bij de boot betaald worden, wat voor lange wachttijd zorgt. Dat kan echt veel vlotter geregeld worden, zoals kaartjes online al betalen en alleen een code laten zien bij aan boord gaan.
We hadden een prachtige middag. Er was ook een boswachter van Natuurmonumenten mee. Veel zeehonden gezien.
We kregen de safari van Wies, een hele aardig sympathieke man! Hij wsit veel te vertellen en gaf ook veel informatie over de omgeving en zijn ervaringen van vroeger! We kwamen dicht bij de zeehonden en het meevaren op de RIB was al een leuke ervaring op zichzelf!
Samen met de kinderen een safari rondvaart geboekt. Bij aankomst bleek het duurder dan op onze flyer staat aangegeven. Terwijl het een nieuwe folder van 2020-2021 is. De inscheping ging zeer netjes, voldoende afstand en handen wassen. Allemaal afstand tussen de tafels, en je mag niet lopen onder het varen. Oké wel voor de catering en dan staan ze ook naast je tafel. Ook loopt men gewoon naar buiten terwijl dit niet is toegestaan. Mijn kinderen wilden ook maar heb ik niet toegestaan. De bemanning zegt geen politieagent te kunnen spelen. Ruim voor 15:00 waren we alweer terug! Verder alles netjes verzorgd. Prachtige zeehonden gezien en enorm genoten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid