facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zee Boerderij IJmond

Zee Boerderij IJmond

Info

Biobased ondernemen met zeewier in de IJmond. Zeewier als “laatste vangnet” voor hardnekkige nutriënten in het water richting de Noordzee.

Geschiedenis

De Zee Boerderij is bedacht als lokale duurzame oplossing in Zeehaven IJmuiden. Kleinschalige zeewierboerderijen dienen als laatste vangnet om de hardnekkige nutriënten uit de reststromen van het water op natuurlijke wijze te vangen voordat ze de Noordzee instromen. Het zeewier kan vervolgens op esthetisch verantwoorde wijze worden geoogst en verwerkt om zo nieuwe duurzame grondstoffen te winnen.

Achtergrond: Sinds mei 2016 is Zee Boerderij IJmond een feit. We willen wat doen aan het hardnekkige water- en luchtkwaliteit probleem in de regio van zeehaven IJmuiden (zowel binnen de havenpieren als strand noord- en zuidpier). Soortgelijke duurzame initiatieven komen moeilijk tot stand door veelal tegenwerkende overheidsinstanties, niet rond krijgende financiering en geldende wet- en regelgeving. Help mee om vanaf nu duurzame initiatieven te bedenken en te realiseren in de IJmond of start iets soortgelijks ergens anders. Like & share en laat onze toegankelijk stichting doen groeien door simpelweg exposure tot een actief duurzaam platform. Ons water, Noordzee en natuur ten goede van ons bewoners, gebruikers, klimaat, omgeving en beleving.



"Kinderboerderij De Baak te Beverwijk bestaat uit zeven verschillende gebouwen, waaronder een hoofdgebouw kantoor, personeelsverblijf, groepsruimte, een knaagdierenverblijf, drie pluimveehokken, een watervogelverblijf met vijver en een schuilruimte voor geiten of andere dieren op de grote dierenweide. De kinderboerderij heeft vanaf de openbare toegangsweg twee ingangen, één voor de bezoekers en één voor de leveranciers/beheerders. De gebouwen, de aaiweide en het speelterreintje zijn bereikbaar vanaf een centraal plein met dakplatanen."
Adres: Broedmachine Beverwijk, Parallelweg 7 Beverwijk
Stad: Beverwijk
Route: Broedmachine Beverwijk
Postcode: Parallelweg 7


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Redwave Redwave 281 meter Fijne werkgever!
Tromp Makelaardij Tromp Makelaardij 356 meter Net appartement verkocht! Snel, accuraat en zeer klantvriendelijk! En bovendien als a...
Arrowline Arrowline 1 km Een betere werkgever is bijna niet te vinden! Gigantisch leuk bedrijf met gedreven co...
Youngtimer Touring Car Challenge Youngtimer Touring Car Challenge 1 km YTCC organisation for Historic race cars 60 / 70 / 80's
Hollandse Glorie Hollandse Glorie 115 km Op zaterdag 24 november staat de tweede editie van Hollandse Glorie in de Vuurlinie, ...
Recensies
Mooie en gezellige kinderboerderij. Speelplaats voor kinderen. Veel dieren en netjes onderhouden. Er is een leuke Dinotentoonstelling te bezichtigen t/m 20 februari 2023!
Zeer schone nette omgeving. iedereen is aardig. de dieren zijn goed onderhouden. hier komen met kinderen is altijd een belevenis
Altijd leuk om heen te gaan. Met de evenementen zoals vandaag Voorjaar, helemaal top!! Wordt veel aandacht aan besteed, knutselen, speurtocht, echt superleuk!
Prachtige kinderboerderij. Lekker groot, maar wel overzichtelijk. Je kan er geitjes borstelen, zoo leuk. Nette wc's, een leuke speeltuin met fietsjes die je kunt lenen.
Leuk en leerzaam om met je klein/ kinderen daar heen te gaan. Goed en schoon opgezette kinderboerderij. Echt een aanrader om daar heen te gaan.
Kinderboerderij dat goed verstopt is ! Op een mooie locatie in een bosrijk omgeving. Genoeg parkeerplek aanwezig en goed toegankelijk. Vond de boerderij hygiënisch op veel locaties spoelbakken met zeep aanwezig. Hokken/stallen zag er verzorgt uit. Dieren lopen vrij rond en zijn benaderbaar. Leuke speel toestellen voor de kinderen en genoeg banken aanwezig. Leuk voor jong en oud. Er is een informatiegebouw volgens mij is daar ook een wc aanwezig.
De Baak in beverwijk Mooie kinderboerderij.Goed verzorgd. Leuk voor jong en oud. Genoeg dieren om te bekijken.
Perfect voor jonge kinderen. Is helemaal omheind.
Leuk voor kleine kinderen. Er zijn verschillende dieren waarmee ze kennis kunnen maken: geitjes, paarden, koeien, konijnen, kippen etc... Ook is er een beperkte hoeveelheid speeltoestellen waar kinderen mee kunnen spelen. De boerderij wordt goed onderhouden.
Heel erg nette kinderboederij ,met nu een leuke dino voorstelling .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid