facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zee Aquarium Bergen aan Zee

Zee Aquarium Bergen aan Zee

Info

Zeeaquarium Bergen aan Zee

Geschiedenis

Het Zee Aquarium is de enige plek in Nederland waar u vissen uit alle wereldzeeën zult aantreffen! Onze uitgebreide collectie bevat niet alleen de koude wateren van de Noordzee, maar ook de Atlantische Oceaan, Middellandse Zee en alle tropische zeeën komen ruim aan bod. Meer dan 40 aquaria, op temperatuur gerangschikt, geven een mooi overzicht van het leven onder water!



"Het Zee Aquarium is de enige plek in Nederland waar je vissen uit alle wereldzeeën zult aantreffen! Onze uitgebreide collectie bevat niet alleen de koude wateren van de Noordzee, maar ook de Atlantische Oceaan, Middellandse Zee en alle tropische zeeën komen ruim aan bod. Meer dan 40 aquaria, op temperatuur gerangschikt, geven een mooi overzicht van het leven onder water!"

"Het Zee Aquarium is de enige plek in Nederland waar je vissen uit alle wereldzeeën zult aantreffen! Onze uitgebreide collectie bevat niet alleen de koude wateren van de Noordzee, maar ook de Atlantische Oceaan, Middellandse Zee en alle tropische zeeën komen ruim aan bod. Meer dan 40 aquaria, op temperatuur gerangschikt, geven een mooi overzicht van het leven onder water!"
Adres: Van der Wijckplein 16, 1865 ap Bergen aan Zee
Telefoonnummer: 0725812928
ln.muirauqaeez@ofni
Stad: Bergen aan Zee
Route: Van der Wijckplein 16
Postcode: 1865 ap


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: zee aquarium bergen aan zee openingstijden, aquarium bergen noorwegen, kortingsbonnen zeeaquarium bergen aan zee, zee aquarium den helder, bergen aquarium tickets, zee aquarium bergen aan zee review, kortingsbon zeeaquarium bergen aan zee, aquarium nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zee Aquarium Bergen aan Zee Zee Aquarium Bergen aan Zee 6 meter We hopen dat jullie snel weer open gaan we vonden het altijd prachtig in jullie mooie...
Alexanderflat Alexanderflat 69 meter The most beautiful view to the west.
Recensies
Kleinschalig, maar netjes onderhouden. Leuke activiteit alvorens naar het strand o.i.d. te gaan. Ook erg fijn, honden mogen aangelijnd mee naar binnen. Vriendelijke medewerkers en overal veel informatie te vinden.Bezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Een leuk aquarium, maar aan de kleine kant. Zelf waren we in ongeveer 1 uur klaar met de route. Daardoor vind ik de prijs aan de hoge kant. In de route zijn een deel van de aquaria hoog, waardoor kinderen niet alles goed kunnen zien. Sommige aquaria waren erg vol. Leuk dat we ook andere dieren zijn dan vissen en zeezoogdieren, zoals reptielen. Ik vind het raar om te zien dat er nepplanten gebruikt worden in de paludaria en herbaria. Deze keuze begrijp ik niet. Leuke ochtend gehad, maar niet het mooiste/beste aquarium dat ik gezien heb.
na heel aantal jaar weer eens heen geweest had eigenlijk verwacht dat ze het ondertussen eens flink veranderd of vergroot hadden maar helaas, het blijft een kleine zee aquarium met een best absurde prijs van 16,- om maar niet te spreken over t parkeren voor een uurtje op het parkeerterrein van t aquarium wat ff 7,50 koste. vond t jammer dat er in al die jaren amper wat is veranderd de verblijven zijn nog steeds enorm klein, en er is nu ook wat terraria toegevoegd waarbij de dieren ook in kleine terraria zitten. verder dat zwembadje waar die 2 zeehondjes in zitten die groen uitslaat, en waarvan de ene zeehond zich verstopt in een hoekje zodat hij niet tot nauwelijks zichtbaar is. al met al vind de entree en parkeerprijs absurd hoog voor wat je krijgt want je staat binnen een uurtje weer buiten, voor 1x in de zoveel jaar is t een leuk uitstapje maar daar blijft t bij. ben wel weer even genezen voor de komende 10 jaar
Leuke plek om te bezoeken, parkeerplaats aanduiding vond ik niet geheel duidelijk, uiteindelijk buiten geparkeerd. Qua vissen is redelijk diversiteit, bakken waren voor mij persoonlijk niet natuurlijk ingericht en zelfs een beetje saai en hier en daar niet goed onderhouden. Wel mooie vissen en soms ook grote exemplaren zoals de murenes. Grootste verrassing waren de roggen die je mag aaien en de 2 zeehonden die in het bassin zwommen. Je kan er van een half uur tot 1,5 bezig zijn.
Super leuk vooral voor kinderen, het is wel klein en je bent er zo doorheen. Ik vond de entree prijs best duur voor hoe klein het is. Als je met mooi weer gaat dan kan je daarna nog een rondje doen op het strand of bij een strand tentje zitten.
Leuke plek, mooie aquaria maar wel een beetje klein voor 15 euro entree.
Het Zee Aquarium Bergen aan Zee is een openbaar aquarium in Bergen aan Zee in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het idee om een zeeaquarium te beginnen begon in 1954. Er werd uiteindelijk gebouwd op de plek van het voormalige Hotel Nassau dat in de Tweede Wereldoorlog[1] werd afgebroken. In 1956 werd het Zee Aquarium Bergen aan Zee officieel geopend. Eind jaren 60 werd het restaurant Neptunus erbovenop gebouwd. Aan het einde van de jaren 80 werd er het een en ander veranderd. De ingang werd verplaatst en het het Restaurant Neptunus veranderde in 'Neptunus Appartementen'. In de jaren 90 werden er grote bakken geplaatst met als thema onder andere: 'Noordzee' en 'Amazone'. Zee Aquarium Bergen aan Zee biedt een grote collectie aan zeedieren, waar naast vissen onder andere ook schaaldieren, roggen en haaien te zien zijn. Het bestaat uit een Noordzee, Tropische, Atlantische Oceaan en Middellandse Zee kant. Ook is er een Amazone-gebied waar piranha's zijn te zien.
Erg leuk. Klein maar daardoor loopt het wel door. Zeehondjes zitten buiten en binnen is een verblijf waar je roggen en kleine haaien kunt aaien Onze kinderen vonden het super leukBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Hier in augustus een dagje naar toe geweest. Het was erg druk, met name door toeristen. Een aantal keer was het lastig om de route te volgen. Binnen is alles netjes verzorgd, sommige aquaria zijn mooi maar anderen zijn vrij simpel of slecht onderhouden. Er is genoeg te zien voor kinderen. Het is vrij klein dus binnen een uur ben je er wel doorheen, hiervoor is de prijs aan de hoge kant. Het aquarium ligt vlak naast de zee dus kan mooi gecombineerd worden met een dagje strand.
Ik hield van de “garrufas” behandeling, het was ontspannend als een spa! Aan de andere kant is er een aquarium met vissen die je kunt aanraken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid