facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zeb van Drie Fotorafie

Zeb van Drie Fotorafie
Ik ben een enthousiaste fotograaf met een passie voor uniekheid en oog voor creativiteit. Ik ben zowel in de zakelijke als particuliere markt actief. Daarbij richt ik mij volledig op het maken van echte beelden met impact.

Portretfotograaf:
Sinds 2020 ben ik als fotograaf actief in Gouda. Ik heb mij gevestigd aan de rand van de binnenstad, vandaar dat ik met regelmaat naar buiten ga om de straten van het centrum te verkennen. Een praatje met iemand op straat loopt dan zomaar uit op een spontane fotoshoot.

Daarnaast geef ik een familie fotoshoot met veel enthousiasme vorm. Kids kunnen geheel zichzelf zijn. Ik daag kinderen graag op een speelse manier uit om lekker gek te doen en daarbij toch zichzelf te blijven.

"Zeb van Drie - Fotografie is een fotograaf gevestigd in Gouda. De volgende diensten worden aangeboden: Familiereportages, portretten, drijfverenreportage, couple shoot, zakelijke fotografie. Vanuit Zeb zijn passie voor compositie in de breedste van het woord heeft hij zijn fotografieskills de afgelopen 10 jaar gevormd. Begonnen met voornamelijk landschapsfotografie heeft hij zich een aantal jaren later verder gespecialiseerd in portret- en omgevingsfotografie. Neem gerust contact op voor meer informatie, zodat uw wensen verder inkaart gebracht kunnen worden om zo een passende aanpak te kiezen."
Adres: Adriaen Gerridsz de Vrijestraat 10, 2806SP, Gouda
Telefoonnummer: 06-81997273
ln.eirdnavbez@ofni
Stad: Gouda
Route: Adriaen Gerridsz de Vrijestraat 10
Postcode: 2806SP

Openingstijden

Maandag: 09:00-22:00
Dinsdag: 09:00-22:00
Woensdag: 09:00-22:00
Donderdag: 09:00-22:00
Vrijdag: 09:00-22:00
Zaterdag: 09:00-22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijk Fotografie, Oscar Wijk Fotografie, Oscar 417 meter Vertaald door Google Superservice en superfoto's. Origineel Super- service en super-...
Recensies
Ik heb voor mijn werk een zakelijke fotoshoot gehad met Zeb. Zeb is professioneel, vriendelijk en denkt goed mee. De foto's voor selectie had ik de zelfde avond al in mijn mailbox. Erg prettig!
We hebben een fotoshoot gedaan bij Zeb. Dat beviel goed! Prachtige foto's, vakmanschap! Hij heeft oog voor mensen. Ik vond het ook prettig werken met hem, hij reageert snel en doet gewoon wat hij belooft. Ik kan hem aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid