facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zazza Floors

Zazza Floors

Info

Together we make the ordinary, extraordinary! ZAZZA is your partner in Liquid flooring. Your dream floor.You design & we create!



"Dé Gietvloerenspecialist. Wij brengen de hoogste kwaliteit van alle materialen, de beste vakmensen en duidelijke begeleiding van A tot Z samen, in een vloer die ligt als gegoten. Ervaring en deskundigheid zijn de basis voor uw next vloer."
Adres: ericsonstraat 2, 5121ML Rijen
Telefoonnummer: 0630080398
Stad: Rijen
Route: ericsonstraat 2
Postcode: 5121ML


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BDR deurtechniek BV Garagedeuren en bedrijfsdeuren BDR deurtechniek BV Garagedeuren en bedrijfs... 120 meter BDR Deurtechniek de specialist in garagedeuren, industriële bedrijfsdeuren en toegang...
Kin Pompentechniek Kin Pompentechniek 612 meter Groothandel in vloeistof pompen voor Benelux, importeert en verdeelt gerenommeerde p...
Bogaard Metaal BV Bogaard Metaal BV 890 meter niet eens 1 ster waardig. Veel te veel geluidsoverlast en moest 4 weken wachten op ee...
Rompa Leather Rompa Leather 1 km Let op: ca. 25 jaar geleden een partij leer gekocht en heb daar 2 design stoelen van ...
Recensies
Wij hebben deze week onze beton-ciré vloer opgeleverd gekregen en wat een prachtig resultaat! Zeer mooie donker bruine kleur wat een erg mooie en warme uitstraling geeft. Van advies tot de levering is zeer professioneel. Je kunt altijd bij ze terecht voor vragen. Props aan het team dat de vloer heeft gemaakt, erg vakkundig en vriendelijk. We hopen er jarenlang plezier van te hebben.
Recentelijk een troffelgrindvloer in de garage onder onze drive- in woning laten laten leggen door Next Floors. Prettig overleg gehad met Marton in de showroom, die je na het aanhoren van je wensen je een duidelijk en eerlijk beeld schetst van de mogelijkheden. Zeer tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden waarbij het uiteindelijke resultaat eigenlijk onze verwachtingen overtrof. Normaal ben ik niet van het plaatsen van reviews maar voor deze maak ik graag een uitzondering.
Voor ons appartement hebben we gekozen voor een Plastic Soup Floor van Next Floors uit Rijen. Het is prachtig ! We konden zelf de kleuren samenstellen en het geeft zo'n mooi resultaat. De vloer loopt zacht, ook op blote voeten heel plezierig. Het aanbrengen is heel vakkundig en netjes gedaan. Wij zijn echt blij met onze duurzame keuze.
Goede ervaring gehad met Next Floors. Grote showroom met verschillende vloeren. Wij hebben een gietvloer gekozen. Zeer mooie afwerking en klantvriendelijke klussers in huis gehad. Geen naden of voegen in de vloer, en daarmee makkelijk en goed schoon te maken.
We zijn goed geadviseerd, er is met ons meegedacht en uiteindelijk hebben we precies de vloer waar we op hoopten!
Next floors heeft ons op professionele en aangename wijze geholpen aan onze gietvloer. Er wordt met je meegedacht, er wordt écht aandacht gegeven aan je wensen. Belangrijker nog, een mooie vloer! helemaal tevreden dus, aanrader!
Zojuist ons nieuwe kantoor opgeleverd met een super strakke nextfloors gietvloer. We gaan er van genieten de aankomende jaren. Good job Marton!
Prachtige PSF-vloer in ons huis, erg tevreden met het eindresultaat. Innovatief design en werkwijze, top ook dat we over alle wensen en details konden afstemmen. Fijn contact met Next Floors, goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid