facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zangstudio Eigenwijs

Info
Werken aan de stem vraagt voor een vertrouwelijke en toegankelijke omgeving en sfeer. Daarvoor kun je terecht bij Zangstudio Eigenwijs.

Geschiedenis
Het uitgangspunt van de zangstudio is toegankelijkheid en het plezier in zingen. Het starten met zangles is ontzettend spannend en de stem is het meest persoonlijke instrument dat er bestaat. Werken aan de stem vraagt voor een vertrouwelijke en toegankelijke omgeving en sfeer. Daarvoor kun je terecht bij Zangstudio Eigenwijs. Binnen deze lespraktijk kijken we samen naar wat jij wilt leren, welke stijl je wilt zingen en wat bij jouw stem past. In het begin wordt er vooral gewerkt aan een goede basistechniek. Na het beheersen van deze basis wordt naar aanleiding van de gekozen liedjes gewerkt aan nieuwe technieken en effecten.
Adres: Takkebijsters 7, 4817 BL, Breda
Telefoonnummer: 0612868612
Stad: Breda
Route: Takkebijsters 7
Postcode: 4817 BL


Openingstijden

Maandag: 13:00-22:00
Donderdag: 18:45-22:00


op zoek naar gerelateerd: Zangles kosten, Zangles Breda kind
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid