facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zandvoortmakelaars.nl

Zandvoortmakelaars.nl

Info

Onze aanpak is 'Recht door zee met een zonnig resultaat'



"Ervaren makelaar voor aankoop, verkoop en verhuur van uw woning in en om Zuid Kennemerland. Recht door zee met een zonnig resultaat: Zandvoort Makelaars"
Adres: Passage 42 - 44, 2042 KV Zandvoort
Telefoonnummer: 0235715531
Stad: Zandvoort
Route: Passage 42 - 44
Postcode: 2042 KV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xotels Xotels 1 km Xotels is a boutique hotel management company, and a driving force of change in the h...
Greeven Makelaardij Greeven Makelaardij 1 km Zeer kundige en vriendelijke medewerkers bij Greeven. Ze zijn snel, accuraat en gewoo...
Recensies
Paul Vastenburg van Zandvoort Makelaars is een gedreven en enthousiaste makelaar. Kenmerkend is zijn directheid en openheid. Maar ook de creativiteit en en kunde om een gedegen oplossing te bieden voor de toekomst. Dat is van grote waarde als de zaken niet zo vanzelfsprekend gaan als je verwacht. Hij wordt daarbij ondersteunt door een doortastend en nauwkeurig team. Als alles eenmaal in kannen en kruiken is, stelt Zandvoort Makelaars zelfs nog een verhuisbus ter beschikking! Fantastische service!!
Ik heb onlangs via Zandvoort Makelaars m’n nieuwe woning gekocht. Ik ben enorm goed, warm en vriendelijk geholpen door deze toppers. Het zijn heel prettige, meedenkende en vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben en die je een welkom gevoel geven. Aanrader!
Zandvoort Makelaars in de personen van Paul Vastenburg en Jolanda Terol hebben ons appartement in relatief korte tijd verkocht. De persoonlijke aandacht en service zijn erg prettig. De deskundigheid en kennis van de lokale markt zijn daarbij uitstekend. Kortom zeer goed bevallen!
Jolanda en Zandvoortmakelaars verstaan het vak als makelaar uitstekend. Ze heeft een realistische kijk, geeft goede adviezen en laat voldoende ruimte voor de inbreng en ideeën van in mijn geval de koper. Is heel goed in staat om tijdens het koopproces de verschillende scenario's te schetsen en daarbij de verschillende consequenties weer te geven. Komt afspraken na, is goed benaderbaar en houdt je als klant goed op de hoogte via berichten en whats-app van de ontwikkelingen tijdens de verkoop. Geeft je het vertrouwen dat de aankoop van je huis in goede handen is.
Nooit gedacht! Zonder zorgen in no time je huis kwijt. Paul en Jolanda zorgen ervoor dat je voordat je het goed en wel beseft je thuis moet verlaten. En je boeltje met hun verhuisbusje mag verslepen. Hartelijk dank voor de deskundigheid, betrouwbaarheid en vriendelijkheid Zandvoort Makelaars Zonder Zorgen!
Paul Vastenburg van Zandvoort Makelaars heeft ons enorm goed begeleid en geholpen met het kopen van ons 1e huis! Zonder hem hadden wij niet zo snel kunnen slagen! Veel dank daarvoor!
Wat een service bij Zandvoortmakelaars!! Hebben tijdens de verhuizing gebruik kunnen maken van de mooie bestelbus van Zandvoortmakelaars. Wat fijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid