facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zandvoort aan Zee

Zandvoort aan Zee
Adres: 2041 GH Zandvoort, Nederland
Staat: Noord-Holland
District: Zandvoort
Stad: Zandvoort
Postcode: 2041 GH


Recensies
Treinstation Zandvoort. Geen loketten, alle tickets digitaal via de machines.nElk half uur gaat er een trein richting Amsterdam. Toiletten betalend, bevinden zich kant perron.
leuke plaats om een week op vakantie gaan.nMet de trein makkelijk bereikbaar.nGroot strand.nLeuk de truckfoods op het stand . Lekker gegeten bij Strand 21 Beachclub-restaurant
Was naar de jaarbarderie geweest 2 juni 2024ik vond het tegen vallen. Ik had het groter verwacht. Eigenlijk hoe het was voor de corena tijd. Was wel redelijk druk. Maar we kwamen wel het joodsmonument tegen. Ik vond het indruk weekend.
Mooie strand, gezellige binnenstad. Jammer dat de mens er een rotzooi van maak
Bloemendaal aan Zee vanuit het duingebied uitkijkend op het strand.nWandelaars met honden en kinderen, voetballende jongens en twee vliegers spelend op de wind.nIn wat voor jaargetijde dan ook; altijd een fijne plek om naar toe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid