facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zandstra Financieel Advies

Info

Zandstra Financieel Advies is een onafhankelijk advieskantoor dat er voor zorgt dat u zo goed mogelijk verzekerd tegen zo laag mogelijke kosten!

Geschiedenis

Zandstra Financieel Advies is een onafhankelijk advieskantoor dat er voor zorgt dat u zo goed mogelijk verzekerd tegen zo laag mogelijke kosten!



"wij zijn een onafhankelijk, eerlijk en Twents financieel advieskantoor op gebied van hypotheken, bedrijfsverzekeringen en pensioenen. Wij gaan t.a.t. voor lange termijn relaties. Bij ons heeft u de mogelijkheid om al uw financiële zaken onder één dak te brengen met gemakt van een vast aanspreekpunt."
Adres: Grotestraat 216, 7622GT Borne
Telefoonnummer: 074-8200307
Stad: Borne
Route: Grotestraat 216
Postcode: 7622GT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Verzekerd zijn bij Zandstra geeft mij echt een ontzettend veilig en warm gevoel. De betrokkenheid en service van Jeroen heeft hier zeker aan bijgedragen!
Via via terecht gekomen bij Zandstra Financieel advies aangezien ik op zoek was naar een partner die al mijn verzekeringen ging leveren zowel zakelijk als prive gezien. Zandstra heeft mij op alle vlakken positief verrast en ik ben zeer te vreden met hun dienstverlening
Er zijn waarschijnlijk veel mensen zoals ik op de wereld, die financiële zaken vermoeiend vinden en totaal niet interessant. Via via zijn wij bij Zandstra terecht gekomen, ik kan oprecht zeggen dat dit een enorme opluchting is. Zorgen maken over verzekeringen en andere financiële zaken hoef ik mij niet meer, één telefoontje richting Zandstra en het wordt gewoon geregeld. HEERLIJK! We hebben dan ook alles bij hen over de schutting gegooid en zijn helemaal gerust gesteld over onze financiën.
Zeer professioneel en vakkundig geholpen door medewerker Jeroen. Alles werd rustig en stap voor stap uitgelegd. Zeer tevreden over!
Super betrouwbaar en heel leuk contact.
Zeer tevreden over het contact en de dienstverlening!
Zeer fijne samenwerking gestart met Zandstra Financieel Advies. No nonsense bedrijf! Ze denken met je mee en kijken vooral wat je nodig hebt maar ook wat niet. Zeker een bedrijf om aan te bevelen dus! Top!
Toppers!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid