facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zanderij Maarn

Zanderij Maarn
Adres: 3951 Maarn, Nederland
Staat: Utrecht
District: Utrechtse Heuvelrug
Stad: Maarn


Recensies
Wij vroegen ons iedere keer af of je hier kon wandelen toen we het water zagen liggen als we op de A12 reden. Direct parkeren na afrit A12, genoeg plek. Wij deden de blauwe wandeling en gingen via het bruggetje om het water heen, raar dat dit niet tot de geadviseerde standaardroute behoort, volgende keer nemen wij de gele route.
Prachtige wandelroute door een natuurgebied met water en grote keien die met de gletsjers indertijd hierheen zijn gestuwd .
Mooi wandelpad, heel veel mooie paddestoelen tegengekomen. Blauwe pad gevolgd.nDe trap vond ik een dingetje maar dat geld natuurlijk niet voor iedereen zie foto
Leuke libellen en plantensoorten! Dit is een oude zandafgraving van de NS. Je mag er niet zwemmen, de hond mag niet mee. Wandelen op de paden, maar er is veel te zien. Mooie plek voor libellen, o.a. grote keizerlibel, zuidelijke keizerlibel, sierlijke witsnuitlibel, smaragdlibel, kanaaljuffer en als je geluk hebt plasrombout. De bijzondere plantensoorten zijn ooit ingezaaid: rechte ganzerik, karthuizer anjer, betonie.
Supermooi natuurgebied langs de snelweg en zeker in de herfst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid