facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zandee Hout B.V.

Zandee Hout B.V.
Adres: Hulsenboschstraat 15, 4251 LR Werkendam, Nederland
Telefoonnummer: 0183 511 084
Staat: Noord-Brabant
District: Altena
Stad: Werkendam
Route: Hulsenboschstraat
Huisnummer: 15
Postcode: 4251 LR


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: 08:00–12:00
zondag: Gesloten

Recensies
Top bedrijf met ambachtelijke producten.nWij hebben hier een hele mooie eikenhouten tafel gekocht waar we heel erg blij mee zijn.nnDe kwaliteit is echt fantastisch en je kunt het zo gek niet bedenken of ze kunnen het voor je maken. Ze maken tafels van 1m bij 70cm t/m 4m bij 1m en je kunt zelf de poten kiezen.nAls je handig bent dan kun je er ook voor kiezen om het blad zelf te behandelen om zo wat geld te besparen. Wij hebben het blad laten behandelen door Zandee en zijn erg tevreden met het resultaat.nnOok de levering was voor ons erg snel, 12 dagen vroeger dan gepland zelfs.nnZeker voor herhaling vatbaar & bedankt voor de goede service!
Korte lijntjes, duidelijke communicatie en vlotte levering. Heb hier al meerdere keren eikenhout aangeschaft en steeds weer prima kwaliteit. Bovendien prima prijzen gezien de huidige omstandigheden, kortom zeer tevreden en zeker aanbevelenswaardig.
Heel erg tevreden! Snelle terugkoppeling na mijn vragen via mail. Goede adviezen over de houtkeuze voor onze schutting. Levering was mogelijk in overleg en snel. Ook de schroeven die ik besteld heb zijn perfect in gebruik.
Begin dit jaar een ovale, eikenhouten tafelblad gekocht. Bezorging etc verliep soepel en werd uitstekend op de hoogte gehouden omtrent de levering en levertijd.nHet eerste blad vertoonde beschadigingen en wat los zittend hout. Na Zandee hierover geinformeerd te hebben werd er direct vanuit Zandee aangeboden het blad gekosteloos te komen omruilen.nTop service!
Heel tevreden over Zandee Hout BV. Afspraken worden vlot nagekomen en vragen helder beantwoord, in ons geval door medewerker Dim. Dat was heel prettig. Inmiddels hebben we het bestelde steigerhout ontvangen en we zijn er erg blij mee. Ook al zit dit bedrijf voor ons nogal ver weg we wonen in Friesland, toch zou ik zo weer zaken met ze doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid